Speltips

Speltips Monfils - Gasquet

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-02-07 16:30 Spela här

Speltips Monfils - Gasquet
Land: Frankrike Liga: Montpellier
Odds: 2.16 Speltips: Monfils
2015-02-07 16:30 Monfils - Gasquet Monfils 2.16 Tennistipset

Dags för förra årets finalister att återigen möta varandra i Montpellier. Denna gång i en semifinal.

Gael Monfils har en bra serve och en enorm tryck i sina grundslag. Han är väldigt snabb så det är väldigt svårt att slå igenom hans försvar. Funkar hans spel kan han hota vem som helst. Har han en dålig dag... ja då är det inte mycket som funkar.

Nu ställs han emot landsmannen Gasquet som jag tror kommer ha ett relativt tufft år. Gasquet servar inte speciellt bra, utan hans bästa egenskap är hans backhand som han kan slå rakt väldigt fint med men även få en rejäl vinkel crosscourt. Dock tror jag inte han kommer få så mycket tid på backhand sidan i och med Monfils tryck i slagen. Dessutom kommer förmodligen Monfils slå väldigt mycket på Gasquets forehand som inte är lika vass som hans backhand.

Monfils som vann här förra året har poäng att försvara. Vilket betyder att han kommer ge allt. Monfils mötte Gasquet tre gånger på hardcourt 2014 och vann samtliga tre matcher utan att förlora tappa set. 7:0 i set totalt. Det skulle inte förvåna mig om han vinner i två raka set även idag.


Pinnacle ger 2.16 på Monfils vilket är ett överodds. Personligen tycker jag att Monfils borde vara favorit i denna match. Tar detta med 5/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 07 Februari, 2015, 09:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!