Speltips QPR-Southampton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-02-07 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.95
Tips: BLGM
Då var vi här igen efter diverse olika cuper och deadline days - äntligen en gammal hederlig fin TIPSLÖRDAG. Hjärtligt välkomna till värmen och gemenskapen! Nu ska vi ha trevligt tillsammans!

Southampton har haft en fantastisk säsong och ärligt talat knappt en enda plump varken i protokollet eller vad mer imponerande är, i prestationen. Det kommer naturligtvis inte hålla hela vägen till Champions League, tyvärr, men man ska ändå vara oerhört stolta och nöjda över vad man har presterat så här långt.

Dock börjar jag se tendenser på att verkligheten börjar komma ifatt dem. Inte så att de spelar markant mycket sämre eller tappat signifikant i kvalitén, bara det att utdelningen och resultaten och prestationerna börjar bli mer normalt korrelerande och istället för att vinna alla matcher med 1-0 efter en 100% prestation SAMT utdelning kanske man kommer släppa in ett mål i slutet av matcherna här eller skjuta stolpe ut där. Ja, ni förstår mina tankar, min känsla och ”vart jag kommer ifrån” hoppas jag?

Så, vart landar vi då i det här? Vi landar i ett QPR som har sparkat/blivit av med sin tränare som en följd av dåliga resultat, men, ska understrykas, ENBART på bortaplan. Man är ligans 10:de bästa hemmalaget och varken prestation, målskytte eller poängskörd har någonting överhuvudtaget med bottenstriden att göra om man ser till det som nu är relevant, nämligen hemmaspelet.

QPR föll visserligen senast mot Man United hemma men innan dess?

1-1
0-0
3-2
2-0
3-2
2-2
2-0

Fyra vinster, tre oavgjorda, noll förluster och bara en match utan att göra mål.

Jag tänker inte gå in närmare på huruvida det var rätt eller fel att sparka/göra sig av med Harry eller huruvida det kommer vara positivt eller negativt för lagets chanser att rädda kontaktet. Jag kan bara ta hänsyn till att jag vet att ett lag automatiskt av flera olika anledningar brukar få en positiv kortsiktig energi och prestations-boost direkt när det gjorts rokader på tränarbänken.

Så vad tror vi då om det här? Southampton har visserligen en stabil poängskörd även på bortaplan men man har bara hållit nollan två gånger på de åtta senaste matcherna. Dessutom tror jag att den snöpliga förlusten senast där man fick veta att man inte är odödliga kommer spela dem ett spratt idag då de står i spelartunneln. I sanningens namn ska dock sägas att Saints skapade tillräckligt mycket chanser för att göra minst ett mål och jag tror inte att offensiven kommer skilja sig speciellt mycket från senast.

I QPR känns det nästan omöjligt att spekulera om startuppställningar eller vilka spelare som kan tänkas vara spelbara eller inte. Satsas det på Taarabt igen? Hursomhelst är de flesta tillgängliga för spel och inte jättemycket att ta hönsen till i skadefrånvaro. Southampton dras alltjämnt med en rad skador på en del nyckelspelare men har ändå visat att man hanterat det bra utan Rodriguez, Djuricic och Shane Long tidigare. I övrigt saknas ju Bertrand efter kapningen och det röda senast.

Mycket ska till för att QPR inte ska ge det här en ordentlig chans och gå på hårt offensivt, jag tror man grejar att göra minst ett mål. Samtidigt ska mycket till för att QPR ska lyckas hålla nollan och man har ändå trots sina fina resultat släppt in 15 mål på 12 matcher hemma på Loftus.

Båda lagen att göra mål spelas utan att blinka till finfina 1.95.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på QPR-Southampton hos William Hill
Spela nu
RalleArvid - 7 Februari 2015 - 09:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: