Speltips

Speltips Juve - Milan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-07 20:45 Spela här

Speltips Juve - Milan
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.10 Speltips: Juve & ö2,5
2015-02-07 20:45 Juve - Milan Juve & ö2,5 2.10 Polsater

Juventus & ö2,5 mål i matchen spelas.


Lagen:

Lichsteiner (en av universums mer osympatiska spelare IMO) avstängd för Juve. Tänkbart alg:

Buffon
Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra
MArchisio, Pogba, Pirlo
Vidal
Tevez, Morata

Milan har Mexes avstängd (avbräck eller inte) precis som nyförvärvet Destro. Zapata, Bonera, DI Sciglio och Abate skadade sedan tidigare.

López
Zaccardo, Alex, Rami, Antonelli,
Poll, Essien, Muntari
Honda, Menez, Bonaventura

Juve har gått ö 2,5 i 9/21
Milan har gått ö2,5 i 8/21

Kommentar: Stormatch på Juventus Stadium. Milanfansen hoppas nog inte på alltför mycket här, 21 matcher har spelats och 21 poäng skiljer lagen åt. Även om Juventus kanske inte riktigt haft det där flödande spelet de kan ha när de är som bäst i alla matcher på slutet så skiljer det mycket mellan lagen. Finns många potentiella matchvinnare i hemmalaget: tre kompetenta forwards att välja på, allt det Pogba erbjuder, Pirlos fasta situationer etc. Ett komplett lag. Att spelet kanske inte varit fantastiskt på slutet finns det nog en del förklaringar till: det brukar ofta vara så under den här perioden - storlagen köttar på och bygger en buffert av poäng inför våren. Poängen främst helt enkelt. Nu har Juve för en gångs skull fått matchledigt i veckan och har därmed kunnat ladda för den här fajten på riktigt. En vecka till nästa match också - så ingen anledning att spara på något.

Milan hemma är alltid en stormatch, oavsett vart Milan må befinna sig i nuläget. Kommer vara elektrisk stämning - om Juve haft en period av rätt trötta matcher så blir det här något annat. Milan anno 2015 är också en rätt tacksam uppgift för det här Juventuslaget. Tröge Essien kommer få oerhörda problem att hålla koll på Juventus mittfält så jag väntar mig en massiv dominans från de svartvita, som ser överlägsna ut på mitten. Backlinjen Milan ställer upp med ger inte direkt skrämselhicka heller - så jag väntar mig MINST två Juventusmål (vilket man gjort i 8/10 ligamatcher).

Milan då? Deras självbild (och lagbygge) gör att jag inte kan tänka mig att de kommer till Juventus och ställer sig i två block, sparkar upp bollarna på läktaren och hoppas hålla 0-0. Kommer försöka anfalla. Inzaghi har en del okej spelare att tillgå också - Menez, Honda m.fl kan blixtra till och göra saker. Juventus har hållit nollan i 13 av 21 matcher - vilket är ett rätt okej facit ändå. Men då och då släpper man in mål: Sampdoria, Inter och Torino har alla gjort mål borta mot Juventus - då borde det finnas en möjlighet för Milan att göra det också.

Så: Juventus kan mycket väl täcka den här linan på egen hand. När det vankas inhemsk stormatch har de rutinerade gubbarna ofta tänt till och satt motståndet på plats, tror vi kan få en liknande urladdning nu.

3-1, 3-0, 2-1 är troliga resultat i min lilla bok.

@nokkan21

Polsater - 07 Februari, 2015, 12:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!