Speltips

Speltips Fiorentina-Atalanta

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-08 12:30 Spela här

Speltips Fiorentina-Atalanta
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,88 Speltips: 1 (-1 asian)
2015-02-08 12:30 Fiorentina-Atalanta 1 (-1 asian) 1,88 LelleSandahl

Wow, vad imponerad jag är av Derby County. Om de var bra i höstas är de banne mig ännu bättre nu. Inte mindre än sju nyförvärv i januari kommer högst troligt vara tungan på vågen om uppflyttning till Premier League. I går var det lånet från Hull, Thomas Ince, som klev fram med två strutar. 4-1 och -1 asian satt säkert till strax över dubbelt. Kör vidare på spelformen när Fiorentina tar emot Atalanta söndag lunch. Lagen möttes för ett par veckor sedan i Coppa Italia och jag tror hemmalaget kan göra det igen.

Senaste möten
2015-01-21 Fiorentina-Atalanta 3-1 (Coppa Italia)
2014-09-21 Atalanta-Fiorentina 0-1

* Fiorentinas tre senaste hemmamöten med Atalanta: 3-1, 2-0, 4-1.

SERIE A
6. Fiorentina
15. Atalanta

Fiorentina hemma
10 3 5 2 12 8 14

Formen
V, O, O, V, V

Senaste match
Coppa Italia
Roma-Fiorentina 0-2

Atalanta borta
11 2 4 5 5 12 10

Formen
V, F, F, V, O

Senaste match
Atalanta-Cagliari 2-1

Det ska sägas att Roma lider av sina avbräck (främst Gervinho), men 2-0 på Stadio Olimpico var väldigt imponerande från Montellas mannar. Super-Mario Gomez nätade (!) dubbelt (!) om och dagsformen kunde knappast vara bättre i La Viola - som slåss för att knipa en Europaplats. Även om Cuadrado drog till Chelsea har laget ett mycket spännande anfall. Kul att se Diamanti tillbaka i Serie A och även Gilardino har plockats in under vintermercaton. Formen är fin med tre segrar på fem senaste utan någon förlust. För motståndet står Atalanta. Bergamos stolthet ser ut att ha kommit ur sin djupaste svacka och kontraktet lär väl fixas till slut. Samtidigt är jag inte speciellt imponerad av truppen. Det är stor skillnad mellan lagen och förhoppningsvis kommer det visa sig. För jag tror på en ensidig historia där Fiorentina dominerar matchen och med Gomez i gott slag har jag svårt att se Atalanta stå emot forceringen. Lagen har möts två gånger den här säsongen och vid båda tillfällen har de lilatröjade fått sjunga segersång i omklädningsrummet. Senast för ett par veckor sen i Coppan (3-1).

Preliminära uppställningar (Gazzetta dello Sport)

Fiorentina (3-5-1-1) Tatarusanu - Basanta, Savic, Tomovic - Joaquin, Mati Fernandez, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Diamanti - M. Gomez

Saknas: Rossi, Bernadeschi, Lupatelli, El Hamdaoui, Octavio, Rodriguez, Vargas

Atalanta (4-4-1-1) Sportiello - Masiello, Stendardo, Banalouane, Del Grosso - Zappacosta, Cigarini, Carmona, Moralez - A. Gomez - Denis

Saknas: Cherubin, Estigarribia, Raimondi, Dramé

SPELTIPS
Bra dagsform och inga nya problem i Fiorentina. Historiken på sin sida och ett bättre lag på pappret. Tycker verkligen att Fiorentina ska besegra Atalanta med hemmaplansfavör och allt annat på sin sida. bet365 tänker sig 1,88 gånger pengarna på Viola -1 asian och det gillas med 3/5 units.

Vad säger ni om lunchmatchen?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 08 Februari, 2015, 00:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!