Speltips

Speltips Houston@Phoenix

Sport: Basket Spelstopp: 2015-02-11 02:00 Spela här

Speltips Houston@Phoenix
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: Phoenix ML
2015-02-11 02:00 Houston@Phoenix Phoenix ML 1.83 NBA

I går: 2-0
Hela säsongen: 134-100-1 (+48 units)
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Dagen speltips blir Phoenix ML (hemma mot Houston) till oddset 1.83 på Betsafe . Spelet finns på bet365 också, men där till det lite sämre oddset 1.74.

Kampen om slutspelsplatserna i Western Conference är ju oerhört tuff. Just nu är det Phoenix som har den åttonde och sista platsen. De jagas dock av både Oklahoma City och New Orleans. Phoenix förlorade blytungt mot Sacramento i söndags, då DeMarcus Cousins avgjorde på buzzern. Phoenix har nu bara vunnit en av de fyra senaste matcherna och fyra av de senaste tio.

Houstons form är bättre. De har vunnit tre av de fem senaste och sju av de tio senaste. Men de kommer också från en förlust. Houston föll – överraskande enligt mig – hemma mot Portland i söndags med 109-98.

Här tänker jag att motivationen spelar roll. Det är en oerhört viktig match för Phoenix. De behöver vinna för att inte tappa gentemot Oklahoma City som ju ser ganska heta ut nu. De behöver också vinna för att vända formkurvan uppåt igen.

Phoenix kommer dessutom att få en injektion när Eric Bledsoe, som missade matchen senast då hans barn skulle födas, är tillbaka i laget. Bledsoe är viktig med sin fysik. Han är snabb och kraftfull. Svårstoppad för motståndarförsvaren.

Houston har som tidigare Dwight Howard på skadelistan. Utan stjärncentern handlar mycket om James Harden. Men Phoenix kommer sätta PJ Tucker på MVP-kandidaten Harden. Harden kommer att få jobba för sina poäng.

Spelar alltså: Phoenix ML till oddset 1.83 på Betsafe .
Units: 3/5.

NBA - 10 Februari, 2015, 13:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!