Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Basket Spelstopp: 2015-02-12 01:30 Spela här

Speltips Dubbel
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.89 Speltips: Dubbel
2015-02-12 01:30 Dubbel Dubbel 1.89 NBA

I går: 1-1
Säsongen: 135-101-1 (+48 units)
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Allstar-uppehållet närmar sig. I dag spelas tolv matcher. I morgon är det bara en, och sedan drar allstar-spektaklet igång. Dagens utbud bjuder inte bara på kvantitet utan även kvalitet – jag gillar flera spel och har ett par klara redan nu.

Jag börjar med en dubbel som jag har snickrat ihop på bet365 . Jag tar Atlanta -2,5 (borta mot Boston) och Golden State -2,5 (borta mot Minnesota). Denna dubbel ger 1.89 i odds.

Atlantas 19 matcher långa segersvit tog slut vid månadsskiftet. Sedan dess har topplaget vunnit tre av fem matcher. Förlusterna har kommit borta mot Anthony Davis New Orleans och starka Memphis. Inga förluster att skämmas för egentligen. Atlanta spelade senast i måndags då de besegrade Minnesota på bortaplan med klara 117-105.

Boston, som har vilat sedan i lördags, har vunnit fem av sina tio senaste matcher. De har spelat lite bättre den senaste tiden. Mot topplaget Atlanta ska de dock inte ha mycket att sätta emot. Bostons försvarsspel ska helt enkelt inte klara Atlantas mångsidiga och fungerande anfallsspel. Boston släpper inte för mycket penga. Det räcker alltså att Atlanta vinner med tre poäng här, men det känns mer rimligt att segersiffrorna landar kring tio poäng.

Atlanta är 25-8 ATS i sina 33 senaste bortamatcher. Och 5-0 ATS i sina fem senaste bortamatcher mot lag med ett förlust-record. Boston är 7-19 ATS i sina 26 senaste matcher mot lag med ett vinst-record. Alltså: Atlanta är bra mot svaga lag, och Boston har svårt för slutspelslagen.

I den andra matchen handlar det alltså om Golden State som gästar bottenlaget Minnesota. Det blir fjärde raka bortamatchen för GSW. De förlorade mot Atlanta i fredags, men vann sedan mot New York i lördags och Philadelphia i måndags.

Minnesota har sett lite bättre ut den senaste tiden. Efter att ha radat upp förluster har de nu vunnit tre av sina fem senaste. Två av segrarna har varit med en poäng. De spelade både i söndags (vinst med 112-101 borta mot Detroit) och i måndags (förlust med 117-105 hemma mot Atlanta).

GSW är 5-1 ATS i sina sex senaste matcher borta mot Minnesota. Inget lag släpper in fler poäng per match än Minnesota. Det bådar inte gott när GSW, som gör flest poäng av alla lag, kommer på besök. Det är ettan i West mot conferencens sämsta lag. Här räcker en vinst med tre poäng, men jag skulle bli förvånad om GSW inte vinner med tio poäng.

Spelar alltså en dubbel med Atlanta -2,5 och Golden State -2,5 till 1.89 på bet365 .
Units: 3,5/5.

--------

Fler speltips:
http://www.spreadsheet.se/simonle
twitter.com/simonleppamaki

NBA - 11 Februari, 2015, 11:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!