Speltips

Speltips Livacious Lindy

Sport: Trav Spelstopp: 2015-02-11 21:30 Spela här

Speltips Livacious Lindy
Land: Sverige Liga: Solvalla
Odds: 1.50 Speltips: Speltips
2015-02-11 21:30 Livacious Lindy Speltips 1.50 Mellis

Livacious Lindy vinnare på Solvalla ikväll.

Spår 1, startsnabb, I sitt livs form, sprinterdistans och väldigt överkomligt motstånd. Låter som en vettig vinnare i mina öron.

Spurtade väldigt vasst som 2a senast på V75.

Innan det vann hon 2 gånger i rad och det var en mycket imponerande seger näst senast då hon verkligen blev utmanad i spets men vann säkert före en så bra häst som Superphotogenic.

För tre starter sen vann hon också och då fanns bl.a. V75 aktuelle Bethel Hanover i det slagna fältet. Segermarginalen då var betryggande 3.5 längder.

Senast var hon endast slagen av Rocket Zet som fick bestämma i ledningen och hur bra den är såg vi ju både i lördags och under elitloppshelgen förra året.

Senaste 4 starterna har varit över medeldistans men nu blir det korta häcken och efter en snabb öppning bör det bli lugna gatan en bit, finns ingen i fältet som har häst att gå upp och trycka, för att sedan avsluta under 10 sista 500m.

En klassisk spets och sluthistoria väntar alltså!!!

Värst emot tycker jag Quiteanotherstory är men bakspår talar inte direkt för den hästen. Även om den är spurtstark så är jag övertygad om att det kommer gå så fort på slutet så det inte går att plocka längder på min vinnare som håller undan med säker marginal.

1.50 på bet365 känns väl hyggligt och jag tror Livacious Lindy vinner ett sånt här lopp 4/5 med dagens förutsättningar.

//Mellis

Mellis - 11 Februari, 2015, 18:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!