Speltips Murray - Pospisil

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-02-12 14:00
Land: Holland
Liga: ATP Rotterdam
Odds: 2,04
Speltips: Över 9,5 f set
Spela på Speltips Murray - Pospisil
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 9,5 f set
När Unibet bjuder på fin-odds så måste vi prova.

Jag tycker att Vasek Pospisil gjorde en vansinnigt bra match mot Kohlschreiber i första omgången. Kanske ingen jättebedrift att slå tysken i det skick han är i just nu, men fortsätter han att serva så här blir det tufft för Andy. Eller, skotten lär åtminstone bli en smula pressad.

Murray stod å andra sidan även han för en solid insats mot Mahut och det är två formstarka spelare som möts på ett mycket snabbt underlag - då är det inte ovanligt med höga siffror i seten.

Jag tror absolut inte att Murray dubbelbreakar Vasek i första set och det är heller inte ovanligt att han väljer att börja returnera om han vinner slantsinglingen. Och när Vasek möter en så bra spelare som Murray kommer han garanterat att vilja börja serva.

De har mötts en gång tidigare i Wien där underlaget är ungefär lika snabbt, kanske något långsammare, än i Rotterdam. De flesta storservare går bra just nu och jag tror även att Vasek kommer streta emot.

Över 9,5 games i första set till 2,04 är på tok för högt.
Spela på Murray - Pospisil hos Unibet
Poldan - 11 Februari 2015 - 23:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sorkfan - 2015-02-12 09:44

Du har sån sjuk koll på allt med värde.. Tråkigt bara att oddsen slashas för fort.. hade gärna abonnerat på dina rekar mot betalning.. Förtur då såklart. Denna matchen har ju redan droppat 2 punkter vilket motsvarar nästan hela övervärdet :/

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: