Då har man själv fixat ett konto här på rekat&klart och tänkte ge detta med reka en chans och se hur det går. Sitter annars och kollar igen mina spel mycket så varför inte dela med sig?

Jag hittade Örebro till 2.15 på Svenska Spel och det, i mina ögon är ett fint odds! Nu kanske ni frågar er varför jag spelar på Svenska Spel ? Jo, det är för att jag spelar i butik mest!

Ett hemmastarkt Örebro som får besök av Hv71 som spelat ur dåligt sina 2 senaste matcher där man båda gångerna spelat mot Frölunda. Det har verkligen sett pissdåligt ut med andra ord! Nu ska man åka upp till Örebro och spela mot taggade motståndare som inte vill tappa sin placering i tabellen samt en arena som är så trång att det nästan är läskigt hur nära publiken står en.

Hv71 med sina 7 mål (Fulltid) framåt på sina 5 senaste matcher ska alltså upp till hemmastarka Örebro där man gjort 6 mål framåt på de 4 matcher man spelat i Örebro. Man har även blivit nollade 2 gånger! Nu säger jag inte att Hv71 kommer göra 1 eller 2 mål, men man har det tydligen tufft i Örebro och man har det tufft på borta is just nu!

Örebro som trivs bra på hemma is med sina 4 vinster de senaste 5 matcherna. Man håller en jämn nivå med sitt spel för tillfället och står just nu på slutspelsplats. Örebro kommer inte sälja sig billigt alls denna matchen, speciellt inte inför sin hemmapublik! Örebro som åkte till Växjö efter uppehållet och tog med sig 2 pinnar därifrån såg pigga ut den matchen. Jag vet, för att jag var där och såg på matchen. Man tappade dock en 0-2 ledning till 2-2 men lyckades ta den extra pinnen i övertid. Men 3 pinnar är alltid skönare än 2, därför kommer Örebro verkligen gå för 3 pinnar mot Hv71 hoppas jag.

Skador Hv71: Ted Brithén, viktig spelare.
Erik Christensen, viktig spelare.

Skador Örebro: Daniel Viksten, viktig spelare.

Jag tror mycket på Örebro i denna matchen och tänker spela 1/5 units på de!

Lycka till vid rygg!

Kommer reka mer NHL annars än SHL eftersom jag följer det mer men som sagt så tror jag mycket på Örebro denna match så tänkte dela med mig:)

EDITERAD 2015-02-12 14.08:53

EDITERAD 2015-02-14 00.42:16

This is the stats tab
This is the post tip