Speltips Leverkusen - Wolfsburg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-02-14 15:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1,92
Speltips: +0,25
Spela på Speltips Leverkusen - Wolfsburg
Få bonus på 1000 kr
Spela på +0,25
Leverkusen - Wolfsburg (Wolfsburg +0,25) 1,92 3/5 units

Leverkusen kommer från en tung förlust mot Werder Bremen med 2-1 och har haft väldigt stora problem med målskyttet under en längre period. Det är inte ofta man klarar av att göra mer än ett per mål. Wolfsburg däremot känns oerhört starka och har fin form. 6 vinster, 3 kryss och blott 1 förlust på de 10 senaste. I slutet av januari plockade man in Andre Schurrle från Chelsea och med en CL plats i sina händer känns det som att det blåser positiva vindar i klubben. Klubben drabbades av en väldigt tragiskt händelse då unge Junior Malanda omkom i en bilolycka. Må du vila i frid!

Men klubben verkar ha tacklat hela situationen bra och alla verkar dra åt samma håll när de gäller denna tragedi.

Leverkusen saknar två ordinarie försvarare i mittbacken Toprak och vänsterbacken Wendell som båda är avstängda. Wolfsburg saknar Perisic men där har man nu Schurrle vilket gör att man har en god uppbackning i offensiven.

Jag köper inte oddsfördelningen. Wolfsburg känns betydligt starkare för stunden. De kan känna sig trygga med 7 poäng ner till 3:an, och behöver inte gå in med någon som helst press i den här matchen. Leverkusen kommer spela med kniven mot strupen. Kampen om 3-4 :e platsen är tuff och en klubb som Leverkusen har alltid som mål att nå CL spel. Med de defensiva avbräck man drabbats av så kan jag inte se varför de ska vara så pass stora favoriter trots hemmaplan. Det känns som att Wolfsburg tar med sig minst ett kryss här.

Odds från Pinnacle.

EDITERAD 2015-02-12 14.19:49
Spela på Leverkusen - Wolfsburg hos bet-at-home
Haze - 12 Februari 2015 - 14:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: