Speltips Blackpool - Nottingham Forest

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-02-14 16:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 1,97
Tips: 2
Blackpool - Nottingham Forest 2 1,97 3/5 u


Nottingham sparkade sin tränare och plockade in Dougie Freedman. Man vann direkt med 2-3 mot Brighton och tog därefter sin andra raka seger när man besegrade Wigan med 3-0 under onsdagskvällen. Nu väntar jumbon Blackpool, och spelschemat har varit som bäddat för en bounce back period i och med att man nu möter sitt tredje raka bottenlag.

Nottingham är ett lag som ska kämpa om uppflyttning till Premier League och alla har bara väntar på att laget ska vakna. Man innehar just nu en 10:e plats i tabellen. 12 poäng upp till play-off, vilket kan låta mycket med det återstår hela 16 matcher innan säsongen är över. 48 poäng att spela om alltså, och med historiken att luta sig tillbaka på kan Nottingham fortfarande tro på det. Att något av lagen från plats 4-9 inte ska få någon form av formdipp ser jag som otroligt. Ipswich har överpresterat och i slutändan har jag svårt att se hur de ska kunna hålla hela vägen. Så med ny tränare, två segrar i bakfickan och med ett tredje möte som är lätt på pappret samt 48 poäng kvar att spela om ska motivationen vara hög för att ta chansen att nå en play-off plats.

Blackpool har jag svårt att tycka synd om. Illa skött från ledningen med det mesta. Man har misslyckats totalt med spelarkontrakten och hade knappt några spelare bara dagar inför premiären. Man fick plocka ihop det bästa man kunde hitta. Dvs spelare som inte var i närheten av att få spela i sina dåvarande klubbar, kontraktslösa spelare och inlåningar. Man har kollapsat totalt några gånger under säsongen, och det är inte omöjligt att det sker igen. 10 poäng upp till säker mark och ligans sämsta trupp är inget bra recept för att klara kontraktet. Men de har lyckats att stå upp relativt bra i vissa matcher trots bra motstånd. Men jag räknar med att Nottingham gör sitt jobb och vinner den här matchen. Bra skadeläge hos båda lagen. Assombalonga (lagets bästa målskytt, 15 mål) finns med, förre Arsenal spelaren Lansbury styr spelet på mitten och bidrar ofta med mål och assist (4 mål, 6 assist). Kvicke Antonio kommer skapa oreda på sin kant så offensiven ser grymt bra ut. Defensiven går det ine heller att klaga på. Nottinham vinner den här matchen med några bollar.

Oddset hittas på Pinnacle.

UPPDATERING:

Något som jag missat helt dock är att Blackpools plan är en åker just nu. Om den blir godkänd för spel kommer det inte bli något skönlir.

EDITERAD 2015-02-12 14.20:16
Spela på Blackpool - Nottingham Forest hos bet-at-home
Spela nu
Haze - 12 Februari 2015 - 14:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: