Speltips

Speltips Eintracht Frankfurt - Schalke 04

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-14 18:30 Spela här

Speltips Eintracht Frankfurt - Schalke 04
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.86 Speltips: U3 asian
2015-02-14 18:30 Eintracht Frankfurt - Schalke 04 U3 asian 1.86 Polsater

Under 3 mål (asian) i matchen Frankfurt - Schalke spelas på söndagen. Vinst på 0,1,2 mål i matchen, pengarna tillbaka på tre, förlust på fyra.

Läget i lagen:

Frankfurt har backen Zambrano avstängd och mf Stendera (13/2) tveksam i övrigt inga avbräck. Tänkbar elva:

Trapp - Chandler, Russ, Anderson, Oczipka - Stendera, Hasebe - Aigner, Inui - Meier, Seferovic


Schalke har återigen Huntelaar avstängd och Draxler skadad. Även Sidney Sam är tveksam (skrivet torsdag kväll). Även keeper Rolf Fährmann är skadad. Tänkbar elva:

Wellenreuther, Höwedes, Matip, Nastasic - Uchida, Fuchs - Neustädter - Höger, M. Meyer - K.-P. Boateng, Choupo-Moting

Statistik:
Frankfurt har gått ö3,5 i 13/20 ligamatcher. 6/10 hemma har gått ö3,5.
Schalke har gått ö3,5 i 5/20 ligamatcher. 2/9 borta har gått ö3,5.

Min kommentar:

Normalt är ju tyska ligan en liga där jag brukar spela överspel. Statistiken på Frankfurt (se ovan) indikerar ju att det borde vara valet här. Målrik liga i övrigt där det plötsligt kan explodera med 3 mål på 10 minuter. Men jag har haft lite span på Schalke ett tag. Faktum är att sedan Di Matteo tog över är man riktigt tajta bakåt. Efter juluppehållet har Schalkes matcher slutat:
1-0
1-1
1-0.

Inte helt konstigt egentligen. Tycker defensiven ser riktigt bra ut. Matip och Nastasic är ett riktigt bra mittbackspar. Höwedes är en proper defender han också, men han spelar som bekant ytterback. I 20 års tid har man pratat om "moderna ytterbackar" som följer med i offensiven, till den kategorin kan man inte räkna in Höwedes, även om han bidrar med att trycka in bollen på fasta ibland. Di Matteo har organiserat en fin defensiv helt enkelt. Och nu möter man Frankfurt, bara tre dygn innan Real Madrid gästar i Champions. Kanske riktas någon blick ditåt redan nu? Möjligen är laget inriktat på att inte spilla för mycket energi och möjligen ligger stort fokus på att sätta den defensiv som kommer bli så viktig mot Ronaldo etc. Framåt är Schalke betydligt mer begränsade utan Huntelaar. Visst är det Moting som gjort flest mål, men jag håller trots allt Klaas-Jan som snäppet vassare. Dessutom saknas alltjämt kreativa kraften Draxler, samtidigt som Sidney Sam kom tillbaka till träning på torsdagen. Riskeras han här?

Frankfurt då? Att laget gjort 38 mål är egentligen helt osannolikt sett till att Bayern gjort 45 och Wolfsburg 41. Har ett par vassa gubbar med Alex Meier (14 mål) och Seferovic (7 mål) i spetsen. Men laget har några galna matcher som drar upp målsnittet rejäl:

4-5 mot Stuttgart.
2-3 mot Köln
5-2 mot Werder Bremen
2-3 mot Hoffenheim
1-4 mot Freiburg

och ett gäng 2-2-matcher.

Nu tror jag inte Schalke kommer komma och bjuda upp till dans. Lär spela rätt tillbakadraget och då tror jag faktiskt att Frankfurt får problem att luckra upp Matteos välorganiserade försvar. Frankfurt trivs som bäst när det blir hawaii och det byts chanser. Det kommer inte Schalke gå med på här. Därför ser jag framför mig en matchbild där Frankfurt har lite mer boll och för spelet, men har svårt att luckra upp Schalkes defensiv.

Schalke å andra sidan känns betydligt mer kalla offensivt utan Huntelaar och Draxler. Även om Frankfurt släppt in flest mål av samtliga lag i ligan så tror jag inte Schalke kommer hota överdrivet mycket.

Statistiken för Frankfurt talar egentligen emot det här spelet, men det jag sett av Schalke den senaste tiden gör att 3,5 mål känns som en hög lina för de här lagen att kliva över (vi får ju tillbaka insatsen på 3). Ö3 är också en lina du ganska snabbt kan byta sida på live. ö2,5 kan du säkert köpa för mer än 2 gånger pengarna om vi får mållösa första 10-15 minuter av matchen.

@nokkan21


Polsater - 12 Februari, 2015, 19:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!