Speltips

Speltips Bangor-Druids

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-13 20:45 Spela här

Speltips Bangor-Druids
Land: Wales Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2015-02-13 20:45 Bangor-Druids 1 2.00 RalleArvid

Dags att skaka av sig veckan som gått och hoppa i arbetstället nu inför fredagskvällen och säkerställa att vi skapar oss goda förutsättningar för att tillsammans få en trevlig helg med klirr i kassan nu när vi är lika långt ifrån förra lönen som nästkommande.

Wales och riktigt ödesmättad match där storlaget Bangor är riktigt illa ute. En fiaskosäsong kan fortfarande räddas från att bli en praktfiaskosäsong och man är på god väg att så göra. Styrelsen insåg allvaret i nedflyttningshotet och inte mindre än fyra spelare värvades under januarifönstret.

De nya spelarna har inneburit en god formkurva och det är bara Bala Town (nu tredje bästa laget i Championship group, den separata övre halvan) som vunnit över Bangor på de senaste sju matcherna hemma.

Bangor spelar i nedflyttningsgruppen och inte nog med det, man ligger nästsist men man har nu fyra segrar och två oavgjorda på de sju senaste hemma och man kommer med gott självförtroende till den viktigaste matchen som spelats på decennier.

Motståndarna Druids ligger nämligen på platsen precis över Bangor (och sträcket). Det skiljer 8 poäng mellan lagen och med nio omgångar kvar att spela skulle dessa ”sex” poäng man har möjlighet att plocka betyda oerhört mycket.

Hemmalaget har full trupp att välja bland då anfallaren Lee Healey är tillbaka efter att ha missat förra cupmatchen.

Bangor är det starkare laget i grunden, man har tagit ur sig den nedåtgående panikspiral där man var rädda för att förlora, man har oerhört starkt hemmaspel i ryggen från de senaste matcherna och framförallt så är poängen som står på spel oerhört mycket viktigare för hemmalaget än vad de är för gästerna.

Gästerna har dessutom blott EN seger på 12 senaste matcherna. Man har kryssat två matcher och har dessförinnan fem raka förluster där dessutom samtliga förutom en varit förluster med två måls marginal eller mer.

Det här är ett spel jag kliver in tungt på och jag är både väldigt glad och förvånad över att ettan spelas till hela 2.00x i skrivande stund.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 12 Februari, 2015, 21:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ripshaw - 2015-02-13 16:36:55

1,73 nu. Tur man va ute i tid :)