Speltips

Speltips Real Madrid - Deportivo la Coruna

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-14 18:00 Spela här

Speltips Real Madrid - Deportivo la Coruna
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.80 Speltips: Ö1,5 1a halvlek
2015-02-14 18:00 Real Madrid - Deportivo la Coruna Ö1,5 1a halvlek 1.80 Polsater

Över 1,5 mål i första halvlek spelas mellan Real Madrid och Deportivo la Coruna.

Real Madrid har spelat 22 matcher i ligan. 17 har gått ö1,5 i fösta halvlek. 8/10 hemma.
Deportivo har nästan motsatta siffror. 7/22 över, 2/10 borta.

Men den här matchen tror jag handlar om vad Real Madrid gör snarare än vad Depor gör. Ni känner till skadeläget på Real:

James Rodriguez och Modric out, vilket är minus för det här spelet. Men i de bakre leden är Ramos out och troligen även Pepe. Klara minusfaktorer för defensiven. Tänkbart lag:

Navas
Arbeloa, Nacho, Varane, Marcelo
Illaramendi, Kroos, Isco
Bale, Benzema, Ronaldo


Ska inte vara några större avbräck för Depor.:

Fabricio
Pablo, Lopo, Bergantinos, Luisinho
Dominguez, Borges
Juanfran, Lucas, Cavaleiro
Riera

Kommentar:

Real Madrid åkte som bekant på stordäng borta mot lillebror Atlético Madrid förra helgen. Det är bara att konstatera att om AM är bra och motståndarna inte är där mentalt och gör en insats på för få procent av maxkapaciteten - ja, då kan sånt hända.

Nu har Realspelarna fått vila och förbereda sig för match i en veckas tid - vilket absolut inte ska underskattas. Så räkna med ett Real som är rejält på tå redan från start. Lägg till att Real har Schalke i CL till veckan som kommer - Ancelotti lär vilja sätta högsta fart på sitt manskap direkt för att göra klart den här matchen tidigt så rotationsmöjligheter uppstår.

Med tanke på det skadeläge Real har och hur det såg ut defensivt senast så håller jag det inte som osannolikt att Deportivo petar in en kasse heller. Det har definitivt hänt förut att ett övermodigt Real blivit straffade på en omställning eller en defensiv hörna. Exempelvis var det precis det Real Sociedad gjorde för ett par veckor sedan (dvs. tog ledningen på Bernabeu efter en minut).

Men mest av allt ser jag framför mig hur ett uppretat och fokuserat Real sätter högsta fart från start och ger Borges och co. en rejält svettig eftermiddag. Real har kört över i stort sett allt motstånd hemma i år och Depors försvar är väl inget som skrämmer direkt (exempelvis har 4 lag på nedre halvan släppt in färre totalt).

Så, ö1,5 känns klart troligt här.

@nokkan21Polsater - 12 Februari, 2015, 22:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!