Speltips

Speltips CCM - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-13 09:30 Spela här

Speltips CCM - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.45 Speltips: 2
2015-02-13 09:30 CCM - Brisbane Roar 2 2.45 master

CCM är inget bra lag. I mina ögon det sämsta laget i A-League tillsammans med Newcastle. Inget anfallsspel. Målen kommer mycket på mycket flyt. T.ex hade man inget av spelet mot Adelaide men gjorde två mål i slutskedet helt från ingenstans. Imponerande på ett sätt, men det säger mig inte mycket. Det är ett riktigt uselt lag. Och nu är det så att, i mitt tycke, deras bästa spelare Mitchell Duke, lämnat laget. Förvisso har yttern Ferreira kommit in, men tycker inte att han är så särskilt bra som kommer förändra CCM:s sätt att spela.

Brisbane fortsätter att ta poäng. Dock stod laget för en usel insats senast borta mot Jets, men det är starkt i sig att vinna en tuff bortamatch när man inte ens imponerar. Har gjort fina nyförvärv och fått tillbaka nyckelspelare. Offensivt skicklige Broich och målvakten Theo är tillbaka, vilket gör laget klart starkare. Ruskigt viktiga för laget. Anfallaren Andrija är äntligen spelklar och lär få speltid. Oerhört intressant spelare.
Nyförvärvet till höger i backlinjen, Polenz, växer in allt mer i laget och gör laget mer stabilt.

Brisbane kommer i sedvanlig ordning att hålla i boll vilket man är duktiga på, samtidigt så tror jag att dom vill höja sig från förra matchen och försöka skapa lite mer framåt. Man har en bra möjlighet att verkligen trycka tillbaka hemmalaget som knappt sätter hög press(idiotiskt). CCM:s försvar imponerar heller inte särskilt och visar man lite effektivitet kan det rinna iväg till slut. Det första målet är superviktigt och blir det så att Brisbane tar ledningen så blir inte segern några större problem.

Bättre form, bättre lag i grunden och bättre lag på papperet. 2,45 på bortaplan är riktigt spelvärt.

Mitt spel: Brisbane @ 2,45

Övrigt spel:
Brisbane+Under 2.5 mål @ 5.00

Lycka till!

master - 13 Februari, 2015, 00:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!