V75-1 3,5,7,8
V75-2 2
V75-3 5
V75-4 1,3,5,10,12
V75-5 3,9,11,12,14
V75-6 3,4,5,9
V75-7 2,5,11
1200 rader = 600 kronor


V75-1 2140A
7 October Kronos eller 2 Zinedine Bob i täten efter en förhoppningsvis lång körning är mitt önskescenario, möjligtvis att 6 Denim Boko kan vilja vara med i körning. Dock har Per Nordström varnat för ett smyglopp. Reijos nr 5 Aristocat Boko var bra senast och kom tidigt med på mitt system, så även nr 3 Västerbo Highflyer (stall i form, hästen inte riktigt i samma form som stallet dock) och nr 8 Naglo de Nord som gärna ser att det går att köra barfota denna gång!

V75-2 2140A
Lars I Nilsson är fortsatt optimistisk på sin Flex Lane som jag anser är bästa hästen i fältet.
Flex vann plättlätt senast och jag tror att chansen är stor på att det blir en favorit i repris!
Förmodligen kommer det bli en tätkörning mellan Il Sånna och Flex Lane men oavsett vem av dessa som sätter sig i täten så vinner Flex Lane (åtminstone så är facit så i min värld).

V75-3 2140A
Spikar nr 5 Dream Take Time
Enkelt och logiskt, vi krånglar inte till det.
Hästen har varit ute i lopp tidigare i år och det har inte Riffen varit.
Okej att hästen galopperade i senaste start, men stallet lovar att hästen behövde det loppet i kroppen och jag anser valet är givet att istället för att dubbla systemet så tar ställning för den häst som redan är en guldhäst.
Riffen kommer med all säkerhet att behöva nått lopp i kroppen innan den är redo att på allvar blanda sig in i segrar i gulddivisionen.

V75-4 1640A
Öppet lopp, jag har bara råd med fem hästar men till er som har råd att ta med fler råder jag till att överväga det.
En häst som jag gillar och som både ställt till det för mig samt även gett mig bra betalt är Kamanda, förvisso från trååkigt utgångsläge denna gång, men skall räknas tidigt i detta gäng.
Även Folli och Lizette Sisu är tidiga hästar för mig, Ulf Stenströmers Network Broline hade en tung dag på jobbet senast med dubbla galopper och ska även den med tidigt på lappen.

V75-5 2140 V
Möjligtvis att KHK Boko är bästa hästen, men nja jag litar inte riktigt fullt ut på hästen än.
Riktiga kantbollar, rysare finns i hästarna nr 11 Twins Divigaflinga (kuskförstärkt), nr 12 Tärnan och nr 9 Eternal Sunshine.

V75-6 2140A
Spetsar eller åtminstone får överta kort efter start gör häst nr 3 Alchemilla Rich.
Geisha Sund vill ha barfotabalans, Lovely Buv med Erik har bra läge och fin uppåtgående formkurva. Kanske loppet öppnar upp sig för Flemmings nr 9 Roxy Hill.
Loppet är hursomhelst öppet!

V75-7 Långlopp 2640A
Är jag kvar till avslutningen vill jag inte bara stå och falla på Dernier Viking som egentligen är en spik, bara läget emot kanske?
Jag väljer att plocka med Asterix Hornline som är distansgynnad, då han inte är en snabbstartare. Går troligen barfota runt om.
Rysarbudet som också förmodligen släpper ledningen är Send in the Clowns som om det blir barfotakörning är en riktig rolig och tänkbar skrällvinnare på Jackpotomgången!

This is the stats tab
This is the post tip