Speltips

Speltips Wellington - Melbourne City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-14 05:00 Spela här

Speltips Wellington - Melbourne City
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.62 Speltips: City Över 1.5 mål
2015-02-14 05:00 Wellington - Melbourne City City Över 1.5 mål 2.62 master

Jag väljer att spela på att Melbourne City ska mäkta med minst två mål i bortamatchen mot Wellington. Förutsättningarna är sådana att det handlar om två lag som har offensiv kvalité och är i behov av tre poäng efter att ha tappat poäng på sistone. Låt målen sprudla....

Som sagt, förvänta er en målrik tillställning. Och vad är då det mest spelvärda spelet i det här mötet? Wellington är ett bra lag, inget snack om den saken. Men jag tycker att City inte ska vara så här pass stora underdogs i den här matchen, fastän man åkte på storstryk senast när man gästade Wellington. Då blev det 5-1 till Wellington, där City var inte så underlägsna som siffrorna visar, och borde ha gjort 2-3 mål till med bättre effektivitet. Nu handlar det om ett starkare City som värvat bra och höjt sig ju längre säsongen lidit.

City har blandat och gett på bortaplan, men enda gånger man underpresterat var senast mot Victory då det blev 3-0 förlust(spelade dock bra fram till sista tredjedelen), och så i 2-0-förlusten mot CCM där City hade mycket oflyt och blev drabbade av en utvisning. Annars har man bland annat krossat Jets med 2-5. Man brukar göra mål med andra ord. Defensiven är dock inte av bästa slag, därav är det trots allt förståeligt att Wellington är favoriter här. Wellington har trots allt inte förlorat på hemmaplan sedan hemmapremiären mot Perth Glory.

Wellington har bästa möjliga manskap till matchen. Formen är dock oviss, det såg inte bra ut borta mot WSW och inte heller Brisbane där man förlorade med 3-2. Fem insläppta mål mot två av ligans mest svaga offensiv hittills.

Nu tar man alltså emot City som är i behov av poäng och som troligtvis kommer att lyckas bättre framåt i den här matchen jämfört med matchen mot Victory(Victory är trots allt bättre än Wellington). Oerhört starkt lag på papperet som har väldigt bra spelare i offensiv väg, flera spelare som kan avgöra match på egen hand. Förstärkning nu med Josh Kennedy. Han hoppade in senast och var otroligt nära på att näta. Bör få chans från start i denna match istället för Ramsay som jag tycker har underpresterat under en längre tid och inte förtjänar att starta längre.

Jag ser framför mig en öppen matchbild med böljande spel fram och tillbaka då inget av lagen kommer nöja sig med en poäng. Och med tanke på att City är ganska stora underdogs här, finner jag mest av spelvärde i Melbourne City Över 1.5 mål till fantastiskt fina 2.62. Annars finns samma spel på Wellington, men till ynka 1.83. Klart mer spelvärde på City dock...

Mitt spel: Melbourne City Över 1.5 mål @ 2.62

Målskytt: Damien Duff @ 8.50 SPELVÄRDE!!

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

master - 13 Februari, 2015, 21:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!