Speltips WBA-West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-02-14 13:45
Land: England
Liga: FA Cup
Odds: 1.82
Speltips: U2.5
Spela på Speltips WBA-West Ham
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på U2.5
Jag har under vintern här talat länge och väl och framförallt passionerat om hur stora West hams chanser är att gå långt i FA-cupen. Efter Everton-segern riktigt kändes det hur nära Wembley var. När sedan WBA drogs på lotten kändes allt okej. West Ham hade fin form och WBA var fortfarande ett lag i spillror. Men nu känns allt så fruktansvärt annorlunda och Sam Allardyce gör rätt i att ställa in siktet på omspel vilket jag tror han har för avsikt att göra.

Tony Pulis spelar fotboll med West Brom som Tony Pulis alltid spelar fotboll. Han spelar fotboll som Sam Allardyce spelat fotboll de senaste åren och som Sam Allardyce visat att han fortfarande kan spela fotboll när han har skadade och frånvarande spelare och är tvungen att kriga till sig ett resultat.

West Ham har nu fyra matcher i rad med matcher som innehållit under 2.5-mål. Mot Bristol senast i cupen var man ganska dåliga och ett sent och ganska orättvist avgörande räddade dem från omspel. Sedan har vi sett övningar i bussparkering mot United (1-1) Southampton (0-0) och en bedrövlig insats mot Liverpool (2-0).

West Broms resultatrad sedan Pulis tog över:
1-1 mot West Ham
1-0 mot Hull
0-0 mot Everton
0-3 Spurs
2-2 Burnley
2-0 mot Swansea.

Undantaget Spurs där man inte räckte till och Burnley som var en anomali ser vi alltså inte bara WBA ställa upp och spela som ett traditionellt Tony Pulis-dikaturstyrt lag utan även uppnå målsnåla resultat som en följd av det.

En FA Cup där allt står på spel och där man dessutom har chansen till ett omspel om 0-0 skulle stå sig i halvtid och en bit in på andra halvlek kommer knappast göra varken Big Sam eller TP speciellt benägna att revidera sin initiala game plan och gå på offensiven.

Andy Carroll är borta för West Ham men Adrian har fått sitt röda kort reviderat och kommer att stå. I WBA saknas Fletcher som är cup-tied och Anichebe som är skadad. Allt detta bör i den lilla mån det inverkar matchbilden, tala för att siffrorna kommer hållas nere.

EDIT: Saknas ska även nämnas att Reid och Collins gör för West Ham men Koyate har visat att han kanske är världens bästa mittback genom alla tider (nästan) och att ha ordinarie mittlåset borta har dessutom visat sig vara ytterligare en anledning för West Ham att balansera upp ett mer defensivt och skyddande mittfält med större bevakning framför eget straffområde. Också detta talar givetvis för en målsnål drabbning.

Under 2.5 spelas till 1.82 hos Unibet
Testas som lite bonus gör även att det kommer stå 0-0 i halvtid. För det får man fina 2.70.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2015-02-14 09.30:51
Spela på WBA-West Ham hos Unibet
RalleArvid - 14 Februari 2015 - 09:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Carrot - 2015-02-14 15:22

Snygg rek! West Ham är på gång nu!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: