Speltips Colorado Avalanche vs Dallas Stars

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-02-15 03:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.25
Speltips: 1
Spela på Speltips Colorado Avalanche vs Dallas Stars
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Colorado tar emot Dallas idag och jag skulle egentligen aldrig lira på Colorado om det inte var för dessa omständigheter!

Colorado som inte har någon vidare form utan har 4 raka förluster! Nu har man ett ypperligt läge att vände det och nu möter man Dallas på hemmaplan!

Vilka omständigheter är det då?

Jo Dallas spelade inatt mot Florida på hemmaplan och man gick därifrån med en 2-0 seger. Jag såg den matchen och man skapade en hel del chanser även om man förlorade skotten med 28-37. Det som hände var att TRE DALLAS SPELARE KLEV AV SKADADE!!! SEGUIN, HEMSKY OCH EAVES!!!
Ursäkta mitt caps-lock men oj vilka tunga avbräck! Framförallt sin superstjärna Seguin som öst in poäng och mål. Nu spelar man b2b mot ett Colorado som fått 1 dags vila från senaste förlusten mot Rangers. På Dallas hemsida står det att alla 3 kommer nog bli borta ett tag framöver vilket är ruggigt tråkigt för Dallas del! Enligt Dallas hemsida ska man kalla upp några extra spelare från Texas.

Dallas vann som sagt igår men i tredje perioden med 7 min kvar när Seguin klev av och även Eaves märkte man hur stämningen dog och hur spelarna var skakade. Man fick 5 min PP när Seguin fick en väldigt onödig tackling mot sig som tog illa mot knäet men man skapade inte mängder med målchanser utan man var väldigt skärrade sista 7 minuterna! Vilka tunga offensiva avbräck för Dallas.


Kommer i alla fall lira 8/10 units på Colorado 2.25

Tror inte att Benn, Spezza, Klingberg och förmodligen Lehtonen räcker till mot Colorado denna natt!

EDITERAD 2015-02-14 15.30:54
Spela på Colorado Avalanche vs Dallas Stars hos Unibet
Knorr - 14 Februari 2015 - 15:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: