Speltips

Speltips Adelaide - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-15 07:00 Spela här

Speltips Adelaide - Perth Glory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.60 Speltips: Adelaide+BLGM
2015-02-15 07:00 Adelaide - Perth Glory Adelaide+BLGM 3.60 master

Adelaide tar emot Perth Glory i ett riktigt toppmöte i A-Leauge. Båda lagen med förlust i bagaget är ute efter tre poäng och troligtvis får vi se en bra, spännande och målrik tillställning. Jag tror helt klart på målrikt där Adelaide med fördel av hemmaplan drar det längsta strået. Där av väljer jag att spela Adelaide och båda lagen gör mål till fantastiskt fina 3,60.

Adelaide imponerade stort när man besegrade Newcastle Jets med 7-0, men senast gick det inte vägen då man åkte hem tomhänta efter två sent insläppta mål borta mot CCM. Vi lär få se ett riktigt revanschsuget Adelaide som vill snabbt studsa tillbaka till den grymma form man haft tidigare.

Skadeläget ser bra ut. Laget återfår backen McGowan och spelfördelaren Carrusca. Dock saknas ordinarie mittbacken Boogaard pga lättare skada. Tungt avbräck.

Perth Glory har inte alls varit stabila sedan uppehållet då det har blivit endast en poäng på två matcher. Lägg därtill sex insläppta mål. Dock har man gjort fyra framåt, vilket får ses som helt ok. Offensiven är det inget fel på, och till denna match finns alla offensiva spelare tillgängliga.

Laget får tillbaka mittfältaren Griffiths och yttern Harold som lär gå in i startelvan direkt. Nichols är tillbaka från längre skada och får troligtvis hoppa in.
Saknas gör viktiga mittbacken Djulbic som drog på sig ett rött kort senast mot Sydney.

Perth Glory har som nämnt börjat tappa en hel del poäng på sistone. Defensiven är ostabil och hänger inte med i svängarna mot bättre lag, och på tal om bra lag så är Adelaide ett sådant. Oerhört snabba yttrar, fart och fläkt, vilket kommer försvåra något enormt för Glory som lär dra på sig flera kort.

Glorys senaste fem matchers resultatrad - 1-1, 1-2, 1-2, 3-3, 1-3. Som nämnt, defensiven sitter ännu inte. Offensivt är man å andra sidan otroligt vassa med Andy Keogh i spetsen. Blir inte lättare nu när mittbacken Djulbic är avstängd.
Värt att notera är att Perth Glory hållit nollan i endast en ligamatch på bortaplan denna säsong, och det var mot uddlösa CCM.

Jag förväntar mig en öppen matchbild där det är två lag som är ute efter tre poäng då man är i behov av poäng efter förluster i bagaget. Adelaide har dock fördel av hemmaplan och är ett bättre lag i grunden. Dessutom har man tre raka segrar mot Perth Glory. Inte förlorat senaste 10 matcher lagen emellan. Men 1,80 på Adelaide är sisådär. Bättre att hitta mer spelvärde. Det finner jag i Adelaide+BLGM som finns till 3,60. Jag tror inte att Adelaide håller nollan. Perth Glory kontrar bra och kan straffa Adelaide då och då under matchens gång, Boogaards frånvaro underlättar för bortalaget. Å andra sidan tror jag inte att Perth Glory räcker till i denna match då Adelaide har stor fördel av hemmaplan och bättre spets. Känns otroligt stabila på hemmaplan, och som tidigare nämnt har man väldigt lätt för Glory. Dock tror jag inte det blir tillknäppt som tidigare möten lagen emellan, då det är andra förutsättningar nu, med två lag i behov av tre poäng och där båda lagen saknar en av sina ordinarie mittbackar, vilket kommer underlätta för bägge lagens anfallsspel.

Mitt spel: Adelaide & båda lagen gör mål @ 3,60 bet365

Övriga spel
Över 14 hörnor @ 6,00
Slutresultat 3-2 @ 26,00
Målskytt
Marinkovic @ 8,00
Palanca @ 5,00

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master

master - 14 Februari, 2015, 20:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lurwns - 2015-02-15 00:02:53

Får tacka för många och bra rekar master, plusat bra på aussie senaste tiden tack vare dina idéer! Kör nog fegliret på ö 2,5 här då det ofta brukar sitta i toppmötena.