Klart spelvärt odds enligt mig. Udinese har gått över linan i 3 av sina 5 senaste fem hemmamatcher (Cagliari, Verona, Cesena), de två missade har varit mot Roma och Juventus, inget att säga nåt om tycker jag. Till den här matchen får man igen Di Natale efter avstängning och yttern Badu efter Afrikanska mästerskapen.

Lazio har gått över linan i fyra av sina fem senaste bortamatcher. Till den här matchen saknar Lazio avstänga duon Cana och Mauri, vilket medför att mittbacksparet kan bli De Vrij och Mauricio som aldrig spelat tillsammans i match (enligt Svenska fans hemsida). Men... eventuellt kan nyckelmittbacken De Vrij bli tvingad att avstå matchen pga fotskada så då kan en mycket oprövad Novaretti (vem?) komma att tampas med anfallarna Di Natale och Thereau. I mål ersätter svenskbekantingen Berisha avstängde Marcetti i mål men det bör inte vara nån direkt försvagning att tala om.

Under dessa förutsättningar tycker jag att oddset på överspel är klart lockande i den här matchen. Lycka till ni som hakar på!

/Beefcake

EDITERAD 2015-02-15 00.32:11

EDITERAD 2015-02-15 22.06:22

This is the stats tab
This is the post tip