Speltips

Speltips Charleoi-Gent

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-15 20:00 Spela här

Speltips Charleoi-Gent
Land: Belgien Liga: Jupiler League
Odds: 2.00/2.20 Speltips: Ö2.5/G Ö1.5
2015-02-15 20:00 Charleoi-Gent Ö2.5/G Ö1.5 2.00/2.20 RalleArvid

Jag vill helst inte prata om gårdagen på något sätt, ni förstår varför. West Ham var inte nära att göra mål på hela matchen och ändå gick mitt underspel käpprätt åt helvete. Det var ungefär så dåliga som West Ham var.

FA-cupen fortsätter emellertid att vara svårtippad med mycket roliga och svårförutsägbara skrällar så jag väljer faktiskt helt sonika att lämna den där hän idag och istället kunna njuta till fullo av matcherna på tv utan någon ekonomisk förutsättning för egen del.

Istället har jag hittat ett intressant spel i Belgien inför kvällen. Förhoppningsvis har ni ju fått in lite extra kulor under dagen på diverse cupspel så därför vill jag ge er ett litet tips om hur ni eventuellt då kan förvalta dem.

Gent har stått för en explosionsartad offensiv formtopp på sistone och bortsett senaste bortaförlusten mot topplaget Anderlecht har laget nu gjort smått osannolika 13 mål på sina fyra senaste bortamatcher. Ett snitt på över tre GJORDA mål per match.

Lokeren 3-3
Peruwelz 1-3
Kotrijk 2-3
Lokeren 1-4

Vad gäller dagens motståndare har man även där en historia av att stänka dit både en, två och fler bollar. Senaste besöken hos Charleoi har inneburit en resultatrad som är minst lika imponerande som den senaste tidens allmänna bortaform. Vi tar en titt på de senaste mötena och ser att Gent inte gått mållösa från planen en enda gång på sex försök efter följande rad.

0-1
1-1
1-3
0-2
2-5
1-2

Klar fördel Gent alltså utan något nederlag och bara en oavgjord med resten segrar trots bortaplan.

Nu är det emellertid så att matchen är oerhört viktig för Charleoi och laget har godkänd form och är framförallt i skriande behov av poäng för att inte tappa mark mot fortsatt spel i mästargruppen. Därför ser jag den raka tvåan som trolig men inte självklar.

Istället ser jag ett troligt scenario där Gents offensiva leverans fortsätter samtidigt som hemmalaget kommer gå på offensiven likväl och både öppna sig bakåt men även släppa till chanser.

Över 2.5 mål har ett fint odds i 2.00x.
Gent över 1.5 mål testas även till 2.20x pengarna.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Februari, 2015, 12:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-02-15 19:42:02

4.60 på Moses som målskytt hos Unibet känns inte helt fel. Fyra mål på fyra matcher av nigerianen. Visst sprider Gent sitt målskytte men nästan fem ggr pengarna är taget.

Btw motståndarna heter Charleroi ;-)