Jag är inte helt övertygad om att Bernard Tomic bollar gris med Jaziri. Tunisierns form är förmodligen bättre än vad de senaste veckorna visat.

Han vann första set mot Istomin i Montpellier med 6-3, men gav upp p.g.a en armbågsskada innan andra set hann börja. Sanningen var dock att han helt enkelt inte ville möta Dudi Sela i andra rundan. Det har nämligen det tunisiska tennisförbundet bestämt att han inte får göra. Det grundar sig i Israel/Palestina-konflikten. Lite larvigt kan tyckas, men så är det i alla fall.

Därefter fick han stryk i två tiebreak mot Ryan Harrison. Men som sagt. Jag tror inte att han har några större problem med kroppen och med tanke på hur het han varit under 2015 så kan Tomic mycket väl få problem här.

Tomic tycker jag däremot är lite överskattad. Det var väldigt längesen han var riktigt bra utanför Australien och den största anledningen till att han nådde kvartsfinal i Memphis var motståndarnas uselhet. Både Sijsling och Dolgopolov är ju fullkomligt under isen. Att Donald Young sedan slår ut honom i kvartsfinal är ju inte särskilt smickrande.

Jaziri har inte blivit utspelad en enda gång under 2015 och får vi 1,81 hos Betsson på att han inte blir det mot Tomic så åker mina polletter in.

De möttes en gång under 2014 i en match som Tomic vann efter tre set.


EDITERAD 2015-02-16 10.19:53

This is the stats tab
This is the post tip