Speltips

Speltips Hammarby-LA Galaxy

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-16 19:00 Spela här

Speltips Hammarby-LA Galaxy
Land: Sverige Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1,83 Speltips: 2 (+0.25 asian)
2015-02-16 19:00 Hammarby-LA Galaxy 2 (+0.25 asian) 1,83 LelleSandahl

Fail för Roma-spelet i går där mycket berodde på att hemmalaget i princip spelade med tio man. Doumbias debut var bland det sämre jag skådat på en fotbollsplan. Snett in i alla löpningar och missade flera givna målchanser på grund av taskig tajming. Ny vecka - nya möjligheter. Brukar hålla mig undan träningsmatcher men känner att det är läge att kliva in på LA Galaxy mot Hammarby.

Nanne Bergstrands pojkar har precis varit på läger i La Manga med ett blygsamt facit. 2-2 mot Molde följt av förlust 1-3 mot Strömsgodset och 1-3 mot nästjumbon i Danmark Vestsjealland. Bajen toppade inte laget men skickade in de flesta av sina tunga pjäser i andra halvlek. Trots det kunde man inte vända 0-2 utan föll med 1-3. Hafsigt försvarsarbete och sämre presspel i andra halvlek enligt officiella matchrapporten. Några dagar efter hemkomst till Stockholm väntar alltså MLS-mästaren LA Galaxy. Amerikanerna är på tio dagars Europaturné där man först besökt Irland och nu landat i Stockholm för att möta Bajen. I laget finns Robbie Keane, Stefan Ishizaki bland många fler hyfsade namn. För Bajens del väntar Svenska Cupen redan nu på lördag vilket lär betyda en hel del byten i andra halvlek. För Galaxys del handlar det om att sätta formen till ligastarten den 7 mars. Meriterade coachen Bruce Arena säger att båda lagen säkerligen kommer börja byta runt 60 minuter in i matchen, men att han ser matchen som en viktig och rolig förberedelse för säsongen.
Såg ett par matcher med Galaxy i höstas och de spelar med hög intensitet, väldigt fysiskt och har individuellt duktiga spelare i offensiven. Tror inte det är ett spel som passar Bajen innan de fått sitt offensiva spel att funka till 100%. Räknar med en hel del kontringslägen för amerikanerna som i grund och botten är ett bättre lag. Det som talar för Bajen är givetvis att de kommit något längre i sin försäsong och fått ett par matcher i kroppen. Men Galaxy har samtidigt haft många spelare på iväg på landslagsspel samtidigt som säsongen slutade i december. Tror inte de hunnit tappa allt sen dess.

SPELTIPS
Träningsmatch och alltid svårt att sia hur lagen ställer upp och vilka som vilas. Men går ändå på grundkvalitet och spelstil här då jag tror att Galaxy har lättare att få igång sitt fysiska lir än Hammarby, vars spelsystem ställer stora krav på kondition och passningskvalitet. Tror inte allt sitter ännu för Bajen - som har några nya namn i laget - och kastar in en tv-peng på Galaxy +0,25 (halv vinst vid kryss) till 1,83 hos bet365 .

Matchen sänds på CMore.

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-02-16 14.51:03

LelleSandahl - 16 Februari, 2015, 14:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LazyLoop - 2015-02-16 17:07:44

mtp alla byten som lär göras är inte spelet vilken halvlek hammarby gör mest mål intressant? Man får 3.25 på att dom gör flest mål i första halvlek