Speltips

Speltips Malmö - Rögle

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-02-16 19:00 Spela här

Speltips Malmö - Rögle
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.64 Speltips: Över 4,5 mål
2015-02-16 19:00 Malmö - Rögle Över 4,5 mål 1.64 Hydraliken

Dags för det sedvanligt heta skånederbyt mellan Malmö och Rögle,en match som gäller väldigt mycket för båda lagen, både prestige och i kampen om att nå SHL. Malmö på 3e platsen i Allsvenskan med 2 poäng upp till Västerås på 2a platsen och 4 poäng ner till Rögle har haft sviktande form på slutet med 5 förluster på de 10 senaste varav 3 förluster på 5 matcher hemma i Malmö Arena, senaste matchen för Malmö var en 5-3 förlust på bortaplan mot det nytända Timrå. Malmö saknar Björn Karlsson och Joey Tenute som båda har hjärnskakning.

Rögle däremot har en uppåtgående formkurva med 3 raka vinster och 5 av 6 senaste har man vunnit och har chansen att täppa igen gapet upp till Malmö till endast 1 poäng vid en full pott. Rögle är dock svagare på bortais med endast 1 vinst på de 7 senaste bortamatcherna, och den kom vid den senaste bortamatchen mot AIK. Ett derby är dock ingen vanlig bortamatch utan man kan förvänta sig ett stöd av sina supportrar och bara tanken på SHL borde ta bort tanken på svårigheter på bortais.

Jag känner ingen övertygelse av vilket lag som kan vinna matchen då Malmö har det bättre laget men Rögle har formen.

Istället blir det ett insats på över 4,5 mål som jag tror man kan lösa, 3-2 eller 2-3 känns som ett rimligt resultat.

Malmös senaste match gjordes det hela 8 mål och Rögles senaste hela 9 mål och 6 av 7 senaste inbördes har gått över 4,5 linan.

/ Hydraliken

Hydraliken - 16 Februari, 2015, 18:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!