Speltips New York Islanders - New York Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-02-17 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.22
Speltips: Islanders
Spela på Speltips New York Islanders - New York Rangers
Börja spela här
Spela på Islanders
Min senaste rek på St.Louis Blues gick tyvärr i förlust. Florida Panthers lyckades till slut spräcka nollan på St.Louis Blues med cirka 1 minut kvar av matchen vilket var tråkigt men väldigt välförtjänt för Florida Panthers då man pressade St.Louis Blues hela sista perioden! 2/3 är formen för mig just nu!

Ny NHL rek och ursäkta för att den kommer så sent men hade med Malmö Redhawks på en dubbel tillsammans med New York Islanders så tänkte att jag skulle ta det efter om Malmö lyckades vinna som de gjorde!

Derby i New York och sånt är alltid kul! Båda lagen har 3 raka vinster efter fulltid och båda lagen har spelat väldigt bra vid dessa tillfällen. Motståndet har inte varit det bästa för båda lagen men det är alltid bra för självförtroendet att man har 3 raka inför ett derby!

New York Islanders: Man är alltid farliga på hemmais. Med en spelare som John Tavares som kapten och en av de bästa i världen kan man vinna matcher pga honom. Han gjorde 4 poäng senast och kommer säkert vilja göra fler i detta derbyt! Deras powerplay verkar inte alls vara på topp just nu men man har 19.1% över hela säsongen. Målvakten Halak storspelar för tillfället!

New York Rangers: Man har Henrik Lundqvist borta och det märks då man släppt in 3 mål i snitt bakåt de 4 matcherna han har saknats. Visst, 3 mål i snitt är inte överdrivet mycket. Men man har inte spelat mot så jätte bra lag heller och nu ska man möta ett offensivt lag som jag tror kommer vara problemet för de denna match. Det som är negativt är att de ändå lyckas att vinna matcherna då man gör mer mål framåt.

Men som sagt, Halak storspelar just nu och tror han kommer spela ännu bättre i ett derby. John Tavares gjorde 4 poäng senaste efter några poänglösa matcher och kommer leda laget som en kapten ska göra!

Jag spelar 1/5 units på New York Islanders.

Lycka till vid rygg!
Spela på New York Islanders - New York Rangers hos Svenska Spel
Spela nu
NHLPatte - 16 Februari 2015 - 22:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: