Speltips

Speltips Storvreta IBK v IK Sirius IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2015-02-18 19:00 Spela här

Speltips Storvreta IBK v IK Sirius IBK
Land: Sverige Liga: Superligan
Odds: 2,70 Speltips: 2
2015-02-18 19:00 Storvreta IBK v IK Sirius IBK 2 2,70 IB.

Storvreta IBK v IK Sirius IBK @2,70 bet365 (3/5)

Då var det dags för Superligans hetaste derby. Det är väl ingen som går emot att detta Uppsalamöte är ligans hetaste. Fullsatt Fyrishov varje gång.

7. Storvreta IBK 10 – 3 – 9 128-109 35p

10. IK Sirius IBK 9 – 3 – 10 121-113 31p

Hur ska man tro att denna match ska sluta? Alla, inklusive jag tror på en väldigt jämn match. Storvreta står som ”knappa” favoriter vilket känns korrekt. Kollar man in några individuella spelare så har man ju strået vassare stjärnor. Men som lag, om inte storklubb, så har man presterat dåligt denna säsong. 9 förluster.

Sirius gjorde en fenomenal insats senast då man vann med 8-0 hemma mot Växjö. Det där Växjö som slog Storvreta. Nja, vet att man inte kan tänka så. Men ändå. Innan dess har man haft några förluster men det är förluster mot topplagen Falun och Pixbo. Sirius har fullt manskap till denna match och ställer upp med samma lag som mot Växjö. Jag tycker Sirius är ett mer stabilare lag än Storvreta. Man blandar och ger inte lika mycket som hemmalaget gör.

Storvreta kommer till spel med fullt manskap. Inget som skrämmer. Återigen rör man i femmorna. Kohonen var placerad i en tredjefemma sist men är nu uppflyttad i andra tillsammans med Sjögren och Olsson. Olsson missar på tok för mycket lägen och hela femman känns sådär. Rudd är Rudd. Oerhört bra och bör bli ett hot tillsammans med Stenberg. Lär hitta Holtz på bortre ibland. Tredjefemman är detsamma med de unga spelarna som jag tycker är sämre än Sirius tredjefemma. Andersson kliver ner i tredje.

Sirius har Superligans poängkung i Billy Nilsson samt många andra poängproducerande spelare. Sett över tre femmor är Sirius jämnare. Förra mötet sa jag att det förmodligen blir tredjefemman som kan avgöra lite, vilket blev fallet. Storvretas tredjefemma stod för mål. Denna gång har Sirius sett aningen hetare ut i mina ögon. Sirius har en bättre och mer ihopspelad andrafemma. Många tror målvaktskampen avgör. Lätt att dra den, men jag säger att lagens andrafemmor avgör ikväll.

Höstens möte slutade 5-4 till Storvreta efter en urdålig start av Sirius. Historisk sett har det varit jämna matcher. För er som inte vet så spelas matchen i Fyrishov vilket är hemmaplan för båda lagen. Så neutralt där.

Oddset 2,70 är decimaler för högt. Matchen på förhand ska vara jämnare. Oddsen utgår mycket på lagnamnen och an kollar inte på prestation. Kämpigt läge för Storvreta som har all press. Sirius har superlätta motstånd resten av säsongen och har drömläge att ta sig till slutspel. 3 enheter investeras. Kämpa blåsvart.

IB. - 18 Februari, 2015, 09:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
johanx44 - 2015-02-18 18:38:17

Kämpa sirius, Lyckas dom plocka bort rudd så är mycket vunnet!