Speltips

Speltips Spurs@Clippers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-20 04:30 Spela här

Speltips Spurs@Clippers
Land: Land Liga: Liga
Odds: Odds Speltips: Speltips
2015-02-20 04:30 Spurs@Clippers Speltips Odds NBA

Min statistik: 140-107-1 (+48 units)
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

--------

Äntligen är NBA tillbaka efter Allstar-uppehållet. Det blir dock en mjukstart med bara två matcher i natt. Jag spelar San Antonio Spurs -2,5 (borta mot LA Clippers) till oddset 1.83 på bet365 .

Både lagen är alltså utvilade eftersom de inte har spelat match på en dryg vecka. San Antonios Tim Duncan och Clippers Chris Paul deltog i Allstar-matchen i söndags, men i övrigt har trupperna fått lite semester.

Clippers saknar Blake Griffin som var tvungen att operera en skadad armbåge. Han är borta på obestämd tid. Laget har dock klarat sig ganska bra utan sin viktige forward. De förlorade den första matchen utan Griffin, borta mot Oklahoma City. Men sedan vann de faktiskt borta mot Dallas och hemma mot Houston innan Allstar-uppehållet. San Antonio hade sina skadeproblem tidigare under säsongen. Nu har de fått vara friska och det har lett till många segrar. De har vunnit fyra av de fem senaste, sju av de tio senaste och 15 av 20 senaste.

San Antonio spelar borta mot Clippers i natt och borta mot Golden State i morgon. Det blir inte tuffare än bortamatch mot GSW, så räkna med att San Antonio kommer ge allt för att fixa segern i natt.

San Antonio har varit bra borta mot Clippers de senaste säsongerna. De har vunnit 15 av sina 18 senaste matcher borta mot Clippers.

Känslan är att Clippers utan Blake Griffin får svårt mot ett formstarkt San Antonio. Sedan Kawhi Leonard kom tillbaka från skada har San Antonio gått 10-3. De är ett av ligans bästa lag när de har sina nyckelspelare friska. De är bättre än Dallas och Houston, som Clippers besegrade före Allstar-uppehållet.

Jag tror att ett utvilat San Antonio vinner den här matchen med åtminstone 4-5 poäng. Kanske närmare 10. Chris Paul kommer att få dra ett för tungt lass utan Blake Griffin.

Spelar alltså: San Antonio -2,5 till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 2,5/5

NBA - 19 Februari, 2015, 18:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!