Speltips Chicago@Detroit

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-02-21 01:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: CHI -6
I går: 0-1
Säsongen: 140-108-2
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

------

Många matcher i dag. Jag börjar med Chicago -6.0 (borta mot Detroit) till oddset 1.91 på Betsafe.

Efter en tyngre period fick Chicago ordning på spelet innan Allstar-uppehållet. De vann fyra raka matcher och avslutade fint med 113-98 mot Cleveland. Till nattens match kommer de dessutom med starkast möjliga manskap, vilket inte har hört till vanligheten den här säsongen. Chicagos startfemma med Rose, Butler, Dunleavy, Gasol och Noah är riktigt vass. Bäst i hela East skulle jag säga.

Detroit har vunnit två av sina fem senaste och fyra av sina tio senaste. Något som jag tycker talar emot Detroit här är att de gjorde ett helt gäng ändringar i truppen under gårdagen. I går var det ”trade deadline” i NBA och Detroit passade alltså på att både skicka iväg och knyta till sig ett par spelare. De tog bland annat in Reggie Jackson från Oklahoma City. Ett bra tillskott. Men de tappade bland annat Kyle Singler, som har varit deras start-SF. Kanske blir Detroit marginellt bättre, men räkna med att de behöver ett par matcher innan de får ordning på alla nya delar. Reggie Jackson ska bli en nyckelspelare offensivt, men att bara kliva in och leverera direkt i en helt ny miljö är inte alls enkelt.

Chicago har verkligen haft lätt för Detroit den senaste tiden. De har täckt linan i 11 av sina 15 senaste matcher borta mot Detroit.

Detroit har en styrka i sin insideduo Greg Monroe och Andre Drummond. De är stora och starka och kan straffa en hel del lag under korgarna. Men nu möter de Chicago, som har ligans allra bästa insideuppställning. De startar som sagt med Gasol och Noah, och har även duktiga ersättare på bänken. Monroe har haft svaga siffror mot Chicago i de senaste mötena, och jag tror att Detroit får problem även denna gång. De trivs inte mot Chicago.

Känslan är att ett nykomponerat Detroit inte är redo för ett friskt Chicago. Detroit får alltså inte heller någon större fördel av sin annars dominanta insideduo. Då blir uppgiften omöjlig. Räkna med att Chicago vinner lätt.

Spelar: Chicago -6.0 till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Chicago@Detroit hos Betsafe
Spela nu
NBA - 20 Februari 2015 - 14:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
adde89 - 2015-02-21 00:05

Ryggar , med en hög summa , KÄMPA!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: