Speltips

Speltips Crystal Palace - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-21 16:00 Spela här

Speltips Crystal Palace - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.83 Speltips: Palace mål före 72:00
2015-02-21 16:00 Crystal Palace - Arsenal Palace mål före 72:00 1.83 Polsater

Crystal Palace mål före 72:00 blir mitt spel till 16-matcherna i PL.

En spelform jag spelat väldigt ofta då mindre lag tar emot Arsenal i Premier League. Varför? Arsenals försvarsspel har väldigt ofta varit väldigt dåligt den här säsongen. Och när motståndarna då får 80 % av matchen på sig att göra mål...då lockar det väldigt ofta till spel.

För mitt kära Arsenal gör mig gråhårig. Laget spelar hopplöst ojämnt. Ibland ser det bra ut ett par matcher när offensiven fungerar, men sedan kommer ett bakslag med en/ett par plattmatcher. Oavsett hur det ser ut framåt så släpps det så gott som alltid till målchanser bakåt. Ni kanske minns när de här båda lagen möttes i ligapremiären? Arsenal stod väl i 1.17 med tanke på megatrasselet Palace hade. Trots det kunde Brede Hangeland av alla människor göra 0-1 på Emirates. Det är så det är med Arsenal, det behövs bara en fast situation eller en kontring så har man ett jätteläge. Så gott som alltid känner och känns det som att motståndarna kan göra mål - oavsett om det är Reading eller Chelsea som står på andra sidan.

Skadeläget (Chamberlain, Arteta, Debuchy och Ramsey) gör att det blir en väldigt offensiv balans på mittfältet. Ingen av ytterbackarna är världsklassförsvarare i min bok. Per Mertesacker har blandat och gett den här säsongen, vilket även Koscielny gjort. Ibland är fransmannen briljant, ibland är han genant.

Statistiskt har det blivit 4 hållna nollor på 12 bortamatcher i PL för Arsenal. Släpper in första målet i 44:e minuten i snitt.

Palace har blivit nollade i "bara" 3 av 12 hemmamatcher i PL. Gör i snitt första målet i 42:a minuten totalt (55:e hemma).

Yaya Sanogo får inte spela. Om det är ett avbräck eller inte...ja ni vet själva. Palace har vassa kanter och Campbell som ibland kan blixtra till och göra saker på egen hand. Fasta situationer har man alltid en chans på.

Som Arsenalsupporter är man luttrad vid det här laget, för så många gånger har man stött på såna här matcher: svintaggat hemmalag inför hungriga fans som eldar på de sina och ett Arsenallag som inte är påkopplat. Kan tänka mig att det blir en sån matchbild här. Nu är det dessutom derby. Alan Pardew har en historik med Arsenal som inte är så fylld med kärlek, så det förhållandet lär elda på laget och hemmafansen ytterligare.

Arsenal kan nog vinna det här, det tror och hoppas jag på. Men jag tror inte laget håller nollan mot Palace, som blivit lite mer offensiva sedan Pardews intåg också. Vi få 72:00 på oss, jag tror Palace hinnar peta in en kasse innan dess.

@nokkan21

EDITERAD 2015-02-20 22.00:27

Polsater - 20 Februari, 2015, 22:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Newno7 - 2015-02-21 06:42:57

Kort fundering, hur varderar du Arsenals chanser att gora mal? Finns ju BLGM till samma odds (eller nagot hogre pa andra sidor).