Speltips UFC Fight Night Bigfoot VS Mir

Sport: Boxning
Spelstopp: 2015-02-23 04:00
Land: brasilien
Liga: UFC
Odds: 2.30
Speltips: Dubbel
Spela på Speltips UFC Fight Night Bigfoot VS Mir
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Dubbel
Dags för Ufc igen och förra max spelet gick in utan problem, tvekade aldrig på Anderson Silva men omständigheterna runt hans tester efter matchen kan bara beklagas, men jag är inte förvånad med tanke på hur snabbt han var tillbaka efter sin skada!
..................................................................................................................

Ufc Fight Night Bigfoot vs Mir går av natten till måndag och bjuder på en fin dubbel med Antonio Silva + Edson Barboza som ger runt 2.30 gånger degen och Blir galans Max spel !

Huvudkortet mellan bigfoot vs mir kan enbart sluta på ett sätt och det är vinst för bigfoot, frank mir är en av mina favorit fajters då han antagligen har den bästa comback submission i UFC men han har 4 raka förluster, förvisso mot bra motstånd men hans haka är mer genomskinlig än glas och det är nog det han kommer falla på i denna match, jag tippar på att vid förlusten så förlorar han kontraktet i UFC!

Bigfoot å andra sidan har 2 förluster på raken men mot väldigt bra fajters och har hemma plan i brasilien, han slår otroligt hårt och har en bra haka, anser att oddset på 1.40 ligger där det ska .

Edson barboza vs Michael johnson

Matchen kommer gå 3 ronder och barboza vinner på decision. edzon har otroligt bra sparkar och förmodligen en av dom bästa KO på spinning heel kick, klart värd att kolla upp ! overall så är han en bättre fighter än vad michael johnson är och det kommer visa sig natten till måndag . oddset ligger på 1.70 men kunde liga gärna ha legat på 1.40.

Jessica Andrade vs Marion Renaue

Som vanligt när kvinnorna fightas (bortsett från rounda rousey)så lär även denna match gå till decision och klart värt att spela ö2.5 ronder oavsett oddset, för går inte denna in så är det bara att dubbla på nästa kvinnliga match och ni har pengarna tillbaka då den sitter 9/10 gånger.

Vid rygg lycka till och vänta på utdelning ;)
Spela på UFC Fight Night Bigfoot VS Mir hos Betsafe
Spela nu
Freeway - 21 Februari 2015 - 02:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Freeway - 2015-02-21 17:18

Sean strickland borde vara ett fint spel och jag hade spelat den tillsammans med ö2.5 ronder i den kvinnliga fajten, jag avstår dock, vet alldeles för lite om han och hans motståndare för att pilla tills jag sett mer av han :)

frank mir vina på sub kommer jag säkra upp med om barboza tar hem fajten.

crossbuster - 2015-02-21 15:56

Mir att vinna på sub 7,25 om man vill chansa. Tycker det finns lite värde där.

crossbuster - 2015-02-21 15:54

Sean strickland 15-0-0 hans record. Funderar på att lira han. 1,57. Har du någon åsikt gällande den matchen? I övrigt så avstår jag allt.

Freeway - 2015-02-21 15:02

jag har övervägt matcherna i typ två veckor och jag summerar det som så att Mir i vanlig ordning kommer komma in med dålig cardio men han har övertag i bättre boxnings teknik och submission medans Bigfoot klarar av att ta stryk och när han får in kombinationerna så är han dödlig och slår otroligt hårt medans franks haka inte är bra då spaghetti benen kommer snabbt om han blir träffad.

för att mitt spel ska gå in så måste matchen avslutas i 1 rond på ko/tko går den till 2 a så kommer mir ta ner han på backen och vinna på submission. Tror även att det är mycket psykiskt i denna match båda fajters kommer från förluster, förlorar frank är han ute och bigfoot förlorar framför hemmapublik och brassarna förlorar sällan hemma och kicken som bigfoot får från publiken hjälper han i 1 rond men går den längre får man förlita sig på att frank alltid kommer in med dålig cardio

Wreslare har ju genom åren visat sig vara väldigt effektiva mot kick/thai boxare men speeden som barboza har och grymt hårda sparkar för divisionen säger mig att han kommer hålla distansen sikta in sig på ett ben och jobba på den tills MJ får svårt att röra sig ordentligt och sedan plocka i sär han. jag anser att warner är en mycket bättre fajter än vad mj är och kolar man barbozas lista har han endas förlorat mot cerrone sedan förlusten mot varner.

crossbuster - 2015-02-21 13:48

Nix vi har ingen bromance på något annat forum hehe

Bigfoot blev nertagen utav mark hunt 2 gånger i deras fight. Är rädd för att om Mir får ner bigfoot på mattan och han är i dålig form med testo brist då kan det vara över. Ser inget värde i 1,40. För många frågetecken angående bigfoots form för tillfället.

Det jag menade med styles makes fightes är att Johnson är en rätt bra wrestlare med krutt i nävarna. Kan han stänga avståndet mot barboza kan det bli problem. Då kan inte barboza utnyttja sina fina sparkar. Varner som knockade barboza gjorde väl just det med din wrestling. Men håller med om att han är favorit :)

Freeway - 2015-02-21 11:43

cross jag tror operationen hos bigfoot inte var allvarligt alls med tanke på hur snabbt han var tillbaka och Mir är inte i det bästa skicket med sin haka .vad man har läst vart silva helt förstörd utav torsken på TRT. men följt han nu under camp och tror han fixar Mir !

barboza vinner på decision, visst har johnson vunnit över louzon och guillard men som du själv skriver styles makes fights och jag ser inte hur MJ ska ta han med Barbozas fotarbete och han kommer hålla distansen med sina fina sparkar.

Jag har en känsla av att du och jag minglar på andra forum om mma också ;)

crossbuster - 2015-02-21 10:19

Barbosa vinner nog men senast han möte jamie warner en liknande fighter som Jonson är blev han knockad. Styles make fights som de säger. Tycker det finns en överhängande risk i båda dina lir att nått går snett. Men lycka till! :)

crossbuster - 2015-02-21 10:14

Bigfoot som lider av gigantism fick ju operera bort en cysta i hjärnan nyligen på grund utav att TRT förbjöds. Något som han behöver för att fungera normalt. Tycker man ska vara försiktig här. Vet inte i vilket skick han kommer in i. http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=15&ved=0CGoQFjAO&url=http%3A%2F%2Fmmajunkie.com%2F2014%2F09%2Ftrt-ban-forces-ufc-headliner-bigfoot-silva-into-surgery&rct=j&q=bigfoot%20silva&ei=GEvoVK2hGIXlywP5loKIDw&usg=AFQjCNEmwZ5vFtd1WULYmxqCXSRzx5yRgA&bvm=bv.86475890,d.bGQ

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: