Snabb rek då van Gaal och Manchester United reser till Wales och Liberty Stadium.

Laget från Drömmarnas teater har endast förlorat en på de 19 senaste tävlingsmatcherna och van Gaal börjar knappa in ordentligt i toppen och säkra en CL-plats. United ställdes i veckan borta mot Preston i FA-cupens fjärde omgång. Hemmalaget tog förvånansvärt ledningen, efter en riktig risig genomförd halvlek av United, men i slutändan stod Manchesterlaget som segrare. Effektiv andra halvlek ledde till tre mål av Herrera, Fellaini och Ronney (P).

United må ha fått igång målskyttet men det finns fortfarande stora brister i försvaret, vilket har synts tydligt i de senaste matcherna. 15mål framåt på sju matcher får ses som bra. Van Persie har också tagit ett kliv framåt då han har två mål och en assist på senaste fyra matcher. Vinst mitt QPR 0-2, 3-1 Leicester och 3-1 Burnley på de senaste fyra matcherna.

Svanarna och Garry Monk placerar sig på en 9:e plats inför den 26:e omgången, med endast en seger på de senaste sex ligamatcherna. Spelade senast för 10 dagar sedan då man mötte WBA på The Hawthorns, då förlorade laget med 2-0. Swansea har endast mäktat med 5 mål framåt på de 7 senaste ligamatcherna, ett resultat som måste bli betydligt bättre om Monk vill utmana om högre platser i tabellen.

Var först inne på både lagen gör mål här men väljer, trots Uniteds risiga försvar, att lita på bortalaget. United har endast förlorat två bortamatcher i ligan och förhoppningvis så kan laget bygga vidare på andra halvlek från matchen i Preston. Om Smalling och Rojo kan styra ihop försvaret så. Swansea visar för tillfället inga tecken på glans med kalle Gomis i toppen.