Speltips

Speltips Tottenham-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-22 13:00 Spela här

Speltips Tottenham-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.70 Speltips: Ö2.5
2015-02-22 13:00 Tottenham-West Ham Ö2.5 1.70 RalleArvid

Den överlägsta största matchen för mig varje säsong och första matchen på White Hart Lane lagen emellan som jag missar att vara på plats på tre säsonger. Jag har väldigt goda minnen från White Hart Lane på senare år och även om jag inte har alltför stora förhoppningar om ännu en framgång nu så tror jag det kommer bli en riktigt trevlig tillställning för alla där hemma i tv-sofforna. Adrenalin, högt tempo, en del misstag i de båda försvaren och ett West Ham som kommer ställa till stor oreda på de fasta situationer som man bjuds.

Fem av fem Spurs senaste matcher i England har slutat med över 2.5 mål och hemma på the Lane är det så gott som alltid målrika, tempostarka och kaosartade matcher. Trots Pocchetinos defensiva färdigheter är Tottenham vad Tottenham alltid är, totalt oberäkneliga med en förmåga att alltid både göra drömmål framåt från ingenting och släppa in mål efter att en mittback halkar utan att ha press på sig. Spurs är det lag i hela ligan som spelat flest målrika matcher och hela 19 av 25 ligamatcher har slutat med över 2.5 mål.

West Ham kommer från en parodisk insats mot West Brom i cupen där man fullkomligt havererade i defensiven. 4-0 som kunde varit det dubbla. De flesta av West hams bortamatcher slutar med över 2.5 mål med ett snitt på 2.8 mål och man har bara hållit nollan en enda gång på hela säsongen borta och har dessutom väldigt ofta släppt in fler än ett mål i sina matcher. Nu ser det emellertid bättre ut vad gäller skadefronten men faktum kvarstår att vilken formation Sam än väljer så kommer det vara rostiga och nya kombinationer som inte spelat eller tränat ihop särskilt mycket på sistone. Dessutom är ingen tänkbar kombination i West Hams försvar speciellt kompatibel för att möta den typ av anfallsfotboll som Spurs ofta spelar på hemmaplan.

Spurs har som bekant varit ute och spelat Europaspel nyligen och trots att man roterade ganska kraftigt så var det främst vad gäller offensiva spelare och om det är något som sliter på spelarna så är det fokuset och vad som blir lidande av bristfälligt fokus är defensiva nogrannheten snarare än någonting annat. Offensivt orkar man springa, i närkamperna orkar man gå dit, i synnerhet när det är derby hemma, men just det där med fokuset i defensiven är ofta det som påverkas vilket givetvis ökar chanserna till en målrik tillställning.

Egentligen inte så mycket att orda om frånvaron i något av lagen, Carroll saknas i West Ham men det är något jag tror gynnar chanserna till en målrik match. Han kommer saknas i West Ham vad gäller defensiva fasta och kommer omöjliggöra någon gameplan för gästerna att spela försiktigt och slå långt och försöka låsa fast bollen. Istället kommer Sahko och Valencia erbjuda full fart framåt och riva upp sår i Spurs stundom taggiga backlinje.

1.70x för över 2.5 mål erbjuds och det spelas definitivt.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 21 Februari, 2015, 23:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!