Speltips Atlanta@Milwaukee

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-02-22 21:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: ATL -4,5
Igår: 1-0
Säsongen: 142-110-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Blir nog ett par spel i kväll. Allt hittas på spreadsheet under kvällen. Dagens speltips här på sajten blir: Atlanta -4,5 (borta mot Milwaukee) till oddset 1.91 på Betsafe.

Atlanta har spelat en match efter Allstar-uppehållet. Det var i fredags hemma mot Toronto. Det slutade med en riktig besvikelse: förlust med hela 105-80.

Milwaukee har desto bättre form. De vann med 89-81 mot Denver i fredags - vilket var lagets fjärde raka seger.

Topplagen i NBA står för riktiga bottennapp då och då, men de riktigt bra lagen brukar kunna studsa tillbaka. Det tror jag att Atlanta kan göra här. Faktum är att Atlanta har varit bra på att just studsa tillbaka efter förluster. De är 4-0 ATS i matchen efter en tvåsiffrig förlust på hemmaplan, och 6-1 ATS efter en förlust. Atlanta har trivts bra borta mot Milwaukee. De har täckt sin lina i de fem senaste försöken borta mot Milwaukee.

Milwaukee har sina styrkor i defensiven. De är ganska stora på många positioner. Men de saknar en offensiv go-to-guy sedan de gjorde sig av med Brandon Knight häromdagen. De fick istället in Michael Carter-Williams som dock är skadad och inte kommer till spel i natt. Nu lär de starta med Bayless och Middleton på guardpositionerna - ingen duo som sätter skräck i motståndarförsvaren direkt. Milwaukee kommer att satsa på att dra ner på tempot och försöka sätta stopp för Atlantas annars vassa offensiv. Och de kan säkert hålla nere Atlantas poängskörd något, men problemen kommer att finnas i det egna anfallsspelet. Ser man till offensiven kan de inte mäta sig med Atlanta.

Atlanta har som sagt varit bra efter förluster och jag räknar med att de vill visa att de kan bättre än vad de visade mot Toronto i fredags. Får de fart på bollen och mer ordning på offensiven så blir det jobbigt för Milwaukee, som känns för tunna framåt. Milwaukee är dessutom 1-4 ATS i sina fem senaste hemmamatcher.

Jag tror att Atlantas fyra Allstar-spelare ser till att det blir en seger med 5-10 poäng här.

Spelar alltså: Atlanta -4,5 till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Atlanta@Milwaukee hos Betsafe
Spela nu
NBA - 22 Februari 2015 - 17:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: