Trevligt kryss i halvtid mellan Fiorentina-Torino och 2,20 in på kassakontot. Nya Serie A-fajter i kväll där jag kommer lägga kraft på Cagliari-Inter. Vilket lag som vinner har jag ingen bra feeling för. Däremot tycker jag att hörnlinan på Inter ska vara överkomlig.

Senaste möte
2014-09-28 Inter-Caglari 1-4
Hörnor 8-3
* Inter har klarat linan ö5,5 i 3/4 senaste mötena mot Cagliari.

SERIE A
11. Inter 23 8 8 7 37 30 7 32
18. Cagliari 23 4 8 11 30 43 -13 20

Inter borta
12 3 5 4 13 16 14

Hörnsnitt
5,42

Efter årsskiftet har Inter klarat linan 3/5 bortamatcher. 12 hörnor mot Chievo, 8 mot Sassuolo och 9 mot Atalanta. Mot bollförande lag: Juventus och Empoli mäktade Mancinis mannar bara med 3 hörnor.
Cagliari leds numera av den gode Gianfranco Zola och den huvudlösa offensiven som Zeman stod för är utbytt mot en mer organiserad fotboll. Räkna med att Cagliari backar hem och satsar på omställningar. Däremot tror jag ändå att de kommer försöka gå för segern. Kanske ingen vågad gissning då Albin Ekdal mfl spelar Serie B nästa år om de inte bättrar sig. För Inters del börjar det se ljusare ut och två raka ligasegrar gör att en ny trea i kväll placerar laget fyra poäng från Europa League-platsen som femman Fiorentina sitter på. Kan dock absolut se Inter misslyckas med att vinna här. Den defensiva organisatonen har lämnat mycket att önska och det såg vi senast i Europa League mot Celtic (3-3).

Räknar dock med att Inter går för fullt för seger. De måste fortsätta plocka treor om de ska nå Europaspel och jag tror Cagliari trivs bra med att falla hem och satsa på snabba omställningar. Något som flera andra lag lyckats såra Inter med. Inter har mängder av offensiva hot som ska kunna skapa hörnor. Offensiva ytterbackar i Santon och Dodo. Distansskyttar som Guarin och snabba individuellt skickliga gubbar som Shaqiri och Podolski.

Preliminära laguppställningar (Gazzetta dello Sport)

Cagliari (4-3-2-1) Brkic - Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar - Donsah, Conti, Ekdal - Cossu, Sau - Cop

Saknas: Balzano

Inter (4-3-1-2) Carrizo - Santon, Ranocchia, Juan Jesus, Dodo - Guarin, Medel, Brozovic - Shaqiri - Icardi, Podolski

Saknas: Andreolli, D'Ambrosio, Nagatomo, Jonathan, Handanovic

SPELTIPS
Inter har spelat upp sig efter årsskiftet och med det laget på pappret är det ju bara uselt om annat vore fallet. Här tror jag att Inter kommer få styra och ställa matchen mot ett lågt spelande Cagliari. Precis som mot Chievo, Sassuolo och Atalanta ska det därför finnas förutsättningar för att skapa hörnor. Inter över 5,5 hörnor spelas till 2,10 hos bet365 . Tycker det är lite väl högt och spelar en klassisk hörnpeng 2/5 units.

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip