Speltips

Speltips Spurs@Jazz

Sport: Basket Spelstopp: 2015-02-24 03:00 Spela här

Speltips Spurs@Jazz
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: Spurs -5
2015-02-24 03:00 Spurs@Jazz Spurs -5 1.91 NBA

Igår: 2-1
Säsongen: 144-111-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Dagens speltips: San Antonio -5.0 (borta mot Utah) till oddset 1.91 på Betsafe .

San Antonio har fått en dålig start efter Allstar-uppehållet. De förlorade borta mot LA Clippers i torsdags med 119-115 och borta mot Golden State i fredags med 110-99. De har vilat både lördag och söndag. Utah har bara spelat en match sedan uppehållet. De vann övertygande hemma mot Portland i fredags med 92-76. Utah har alltså, precis som San Antonio, fått vila i helgen.

San Antonio har alltså inte imponerat de senaste dagarna. Men de regerande mästarna San Antonio är inte ett lag som hamnar i några rejäla svackor. De hade en period i december när de spelade fyra matcher på sex dagar. Då förlorade de fyra raka (Portland, Memphis, Portland, Dallas). Annars har de inte förlorat tre matcher i rad någon gång under säsongen.

Känslan är att detta är ett bra ”studsa tillbaka-läge” för San Antonio. Efter två tunga förluster är de motiverade till max. De ställs mot ett Utah som de höll på 69 poäng när de möttes senast, den 18 januari. Alla San Antonios nyckelspelare är friska. Och jag tror att Utah är ett lag som passar San Antonio ganska bra nu. Gordon Hayward, som är Utahs offensiva vapen, får slita mot Kawhi Leonard (fjolårets final-MVP). När Hayward senast ställdes mot Leonard fick han bara i tio poäng. Utan Haywards offensiva produktion är Utah tunna.

I grund och botten har San Antonio en ytterst hög högstanivå och ett betydligt bättre material än Utah. När de får igång sitt osjälviska lagspel är de svårstoppade. Här kommer de vara motiverade och hungriga. Ett motiverat och hungrigt San Antonio kan vara en mardröm för motståndarna. Jag tror inte att unga Utah hänger med här när San Antonio spänner musklerna. San Antonio kan mycket väl vinna med 10+ poäng.

Speltips: San Antonio -5.0 till oddset 1.91 på Betsafe .
Units: 3,5/5

NBA - 23 Februari, 2015, 14:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!