Har inga som helst problem att trycka in Igor Sijsling +5,5 games till 1,71 hos Unibet mot David Ferrer i Acapulco. När jag tittar på oddsen får jag för mig att marknaden tror att den här turneringen fortfarande spelas på grus, men det vore nästan för sjukt.

David Ferrer är absolut inte att lita på när det kommer till hardcourt. Två säsonger i rad har han tappat set i mängder av onödiga matcher och sanningen är nog helt enkelt att han är överskattad. Eller, åtminstone varit.

Den här matchen är schemalagt imorgon tisdag kl. 18.00, men jag undrar om de inte spelar på onsdag ändå. Oavsett så kommer Ferrer från en hård vecka i Brasilien, med 5 grusmatcher på 5 dagar. Nu ska han tillbaka på hardcourt och som ni vet är det inte alltid så lätt att dribbla mellan olika underlag.

Sijsling har kanske inte gjort sin bästa säsongsinledning, men jag tycker ändå inte att han varit fruktansvärt bedrövlig. Han har också täckt hcp-linan i 2 av 2 hardcourtmatcher med Ferrer och sanningen är att Ferrer tappat set i 25 av sina 37 senaste hardcourtmatcher (sedan höstgruset avslutades)

Skicka in polletterna till 1,71 utan att blinka.

This is the stats tab
This is the post tip