Ruskigt skönt när sjätte hörnan trillade in för Inter i går kväll. Höll på att odla magsår när de låg kvar på femman så pass länge. Champions League i all ära - på tisdagen spelas nästan en helt full omgång i Championship. Wolverhamptons strikers är i kalasform och då tror jag inte att ett vilset Fulham lyckas hålla fortet.

Senaste möten
2014-08-20 Fulham-Wolves 0-1 (Championship)
2015-01-03 Fulham-Wolves 0-0 (FA-cupen)
2015-01-13 Wolves-Fulham 3-3 (Fulham vann omspelet på straffar)

CHAMPIONSHIP
8. Wolves 32 14 9 9 43 40 3 51
19. Fulham 32 10 6 16 44 55 -11 36

Wolves hemma
16 8 4 4 23 15 28

Formen
V, F, V, F, O

Senaste match
Wolves-Rotherham 5-0

Fulham borta
16 3 3 10 19 35 12

Senaste match
Millwall-Fulham 0-0

Inte mycket är Premier League-mässigt med Fulham den här säsongen. Visst, i truppen finns bra spelare som Parker, Ruiz, McCormack och Rodallega. Men hur motiverade kan de vara med att befinna sig i botten av Championship? Fulhams beslut att plocka in Felix Magath verkar ha sabbat en hel del av sammanhållningen i hela klubben. Tycker det många gånger saknas hjärta och hårt jobb i matcherna där många spelare verkar förlita sig på att gubben bredvid gör jobbet. Det håller bevisligen inte för Fulham sladdar på 19:e plats och är bara fem poäng från nedflyttningsplats. Två saker som talar emot Londongänget i kväll är formen och bortaspelet. Kit Symons skuta har gått segerlös i sju matcher varav fyra varit förluster. Sist blev det 0-0 på The Den mot Millwall som ligger under strecket. I bortaspelet har Fulham varit högst mediokert och bara tagit 12 poäng på 16 matcher.

Visserligen slog Fulham ut Wolves i FA-cupen, men det var jämna matcher som hade kunnat gå hur som helst - och Wolves insats senast och hemmafavör tycker jag talar till deras fördel här. För 5-0 mot Rotherham var onekligen en imponerande insats. Benik Afobe nätade dubbelt upp och har gjort fem mål på sju matcher sedan han värvades. Även Bakary Sako för hänga en påse, hans första mål sen oktober. Framåt finns även Dicko att tillgå. Att Wolves kan mönstra samma lag som mot Rotherham gör att det helt enkelt blir svårt att inte sätta tilltron till dem mot ett bortasvagt Fulham i dålig form.

Preliminära startelvor (Sportsmole)

Wolves: Kuszcak; Iorfa, Batth, Stearman, Golbourne; Henry, McDonald, Edwards, Sako; Afobe, Dicko

Fulham: Bettinelli; Richards, Hutchinson, Bodurov, Stafylidis; Christensen, Parker, Tunnicliffe, Ruiz; McCormack, Rodallega

SPELTIPS
Ibland behöver det inte vara svårare än att titta på tabellplacering, formkurva och hemmaplansfavör. Wolves har chans på playoff och kommer gå ut hårt och offensivt. Med anfallsspelare i form bör laget kunna få hål på Fulham som för några veckor sedan åkte på torkar mot Bolton (3-1) och Blackburn (2-1). Wolves kan mönstra samma lag som slog Rotherham med 5-0 i helgen och det bör räcka till seger mot Fulham.
Rak etta spelas till 1,83 hos William Hill (3/5 units). Smäller givetvis även in en peng på asian -1 (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till kalasfeta 2,43 (!) hos Unibet . -1,5 finns till 3,20 (vad händer?!) hos samma bolag.

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip