Speltips Memphis@Sacramento

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-02-26 04:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.84
Tips: Mem -6,5
Igår: 1-0
Säsongen: 145-111-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Dagens speltips blir Memphis -6,5 (borta mot Sacramento) till oddset 1.84 på Unibet.

Jag gillar det jag har sett av Memphis den senaste tiden. De ser onekligen ut som ett lag som kan utmana om titeln på allvar. I natt ställs de mot Sacramento, som saknar en av sina viktigaste spelare. Min känsla är att Memphis vinner den här matchen lätt.

Memphis har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, och åtta av sina tio senaste. Efter Allstar-uppehållet har de knipit två fina segrar: borta mot Portland i söndags och borta mot LA Clippers i måndags. Sacramento har vunnit två av sina fem senaste matcher och tre av de tio senaste. De vann i fredags hemma mot Boston men förlorade borta mot Clippers i lördags.

Memphis har haft lätt för Sacramento och vunnit nio raka matcher mot dem. Ser man på ATS-trenderna så är Memphis 4-1 ATS i de fem senaste matcherna borta mot Sacramento. Bortalaget är 5-0 ATS i de fem senaste matcherna.

Memphis är för övrigt riktigt bra ATS just nu. Här är några av deras imponerande siffror:
4-0 ATS i fyra senaste mot lag med förlust-record
4-0 ATS i fyra senaste bortamatcherna
4-0 ATS i fyra senaste mot lag från West
7-0 ATS i de sju senaste matcherna efter en ATS-vinst
10-1-1 ATS I de tolv senaste matcherna efter en vinst

En faktor som spelar roll här är att Sacramento saknar Darren Collison, som snittar 16 poäng och 6 assist per match. Han spelar 35 minuter per match. Collison är en viktig spelare för Sacramento. Så det är inget snack om att det är ett avbräck att han är borta.

Annars är ju DeMarcus Cousins Sacramentos största stjärna. Det är han som leder dem offensivt. Men nu ställs han mot Marc Gasol och Zach Randolph under korgarna. I en intervju under Allstar-uppehållet nämnde Cousins att Gasol och Randolph var mardrömsmotståndarna.

Jag tror att Memphis, med friska nyckelspelare och bra form, vinner mot desto svagare Sacramento, som dessutom saknar en viktig spelare i Collison.
Spelar alltså: Memphis -6,5 till oddset 1.84 på Unibet.
Units: 3,5/5
Spela på Memphis@Sacramento hos Unibet
Spela nu
NBA - 25 Februari 2015 - 15:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: