Speltips Dynamo Moskva-Anderlecht

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-02-26 18:00
Land: Ryssland
Liga: Europa League
Odds: 1,84
Tips: Under 2,5
Snabb och fin utdelning redan innan paus för över 2,5 mål och BLGM mellan Nottingham-Bournemouth. Gott om Europa League-matcher att plocka från i kväll och jag kommer testa undern i Moskva.

Förra mötet
Anderlecht-Dynamo Moskva 0-0

Chanser saknades inte, men ändå blev det 0-0 i första mötet mellan lagen i Belgien. Det var kanske ingen slump. Anderlecht saknade ett par offensiva kort samtidigt som ryssarnas säsong är ett par veckor bort från att starta för våren. Där ligger Dynamo trea bakom CSKA och ligaledaren Zenit. Anderlecht, som blev sist i sin CL-grupp, stod för riktigt starka resultat på bortaplan. 1-1 mot Galatasaray, 3-3 mot Arsenal och 1-1 borta mot Dortmund. Belgarna är svårslagna och är defensivt skickliga när de bestämmer sig för det. I helgen gick de och vann med 1-0 borta i sexpoängsmatchen mot Genk på bortaplan. Planen i kväll kommer garanterat bli att stänga ner Dynamos tidiga attacker och satsa på att kontra in en ledningsbalja så att Moskvalaget måste göra två. Dynamo slaktade sin grupp Europa League (sex raka segrar) med Estoril, Panathinaikos och mot PSV blev det 1-0 till Dynamo i både mötena. 3/7 matcher gick under 2,5 varav 2/3 på hemmaplan. Är inne på att det blir en målsnål tillställning igen. Anderlecht har fortfarande en del avbräck samtidigt som jag tror Dynamos kreativitet, tajming i löpningarna osv är nedsatt på grund av att de endast lirat träningsmatcher inför dubbelmötet. I laget spelar bland andra fransmannen Valbuena, centertanken Kevin Kuranyi och VM-hajpade Aleksandr Kokorin.
Moskva saknar Büttner (avstängd). Anderlechts frånvarolista är bra mycket längre. Kawaya, Suárez och Sylla missar definitivt matchen. Tveksamheter på Conté, Mbemba och Praet.

SPELTIPS
Tror som sagt att Anderlechtspelarna har ett högre matchtempo i kropparna. Och det kan betyda flera procents fördel i min bok. Även om Anderlecht har skador och Moskva ett mer namnkunnigt gäng, så tror jag att de smarta belgerna kan göra en bra match här. Precis som de gjorde mot Gala, Arsenal och Dortmund borta. Med sina offensiva avbräck kan de dock själva bli uddlösa och är det så att något lag tar ledningen en bit in i matchen, ja då lär det laget försöka parkera bussen tills domaren blåser av. Spelar under 2,5 mål till 1,84 hos Unibet (2/5 units).

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter
Spela på Dynamo Moskva-Anderlecht hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 26 Februari 2015 - 09:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LelleSandahl - 2015-02-26 14:43

Du har såklart rätt Empaso. Skyller på att reken skrevs innan jag fått i mig första morgonkaffet.

Kan (om google translate inte försöker lura mig) tillägga att planen inte verkar vara i toppskick.

empaso - 2015-02-26 11:39

Är ju dock 3an i cl-gruppen som går till Europa League, så sist slutade dom inte i gruppen. Håller med om din analys, tror dynamo vinner 1,2-0 :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: