Speltips

Speltips Melbourne City - Adelaide

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-27 09:30 Spela här

Speltips Melbourne City - Adelaide
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.45 Speltips: Melbourne City Över 1.5
2015-02-27 09:30 Melbourne City - Adelaide Melbourne City Över 1.5 2.45 master

OBS: Matchstart 09.40

Melbourne City tar emot Adelaide i en oerhört intressant batalj. Det är en viktig match för båda lagen, City ligger på en 7:e plats och jagar play-off, medan trean Adelaide vill fortsätta haka på i toppen.

Formen är sisådär i båda lagen - City kommer till matchen med två raka mållösa matcher. Innan dess hade man ingen chans mot Victory i derbyt, men vann dessförinnan hemma mot WSW med 2-1.

Adelaide kammade hem en turlig seger senast, då man avgjorde i 90:e mot ett decimerat WSW. Laget har inte alls imponerat resultatmässigt, i alla fall, senaste tre matcher. 1-1 hemma mot Glory och förlust borta mot CCM är allt annat än bra. Man har släppt in mål i alla dessa matcher.

Skadeläget är dyster både hos City men även i Adelaide.
City, som viktiga kuggar, saknar Duff och Melling. Melling kan dock ersättas med Murdocca som håller lika hög nivå. Melling är en defensiv mittfältare så något offensivt vapen tappar man inte. Duff är en bra ytter, men har förvånande nog haft svårt med målskyttet, dock har han varit bra i spelet och bidragit med en hel del assist. Ett avbräck, hur man än vrider och vänder på det.

Adelaide har desto tyngre avbräck! Båda ordinarie mittbackarna, Malik och Boogaard är skadade och borta från spel. Saknas gör även spelmotorn Isaias som är avstängd.
Det är tre tunga avbräck som tillsammans har hållit defensiven. Nu sätter jag ett stort frågetecken på lagets defensiv när dessa tre kuggar inte finns med mot ett erkänt starkt hemmalag i Melbourne City. Laget har släppt in fyra mål på senaste tre matcher med dessa på plan, och det bådar verkligen inte gott inför det här mötet..

Melbourne City är urstarka på hemmaplan, det var ett väldigt bra tag sedan man blev tomhänta på sin egna hemmaborg. Senast var man klart bättre än Glory, men fick nöja sig med en poäng. Nu tror jag att man har ännu en bra chans till poäng, och med avbräcken Adelaide har, kan det lika gärna bli tre härliga poäng. Dock är Adelaide ändå ett bra lag som har offensiv kvalité. Där av finner jag mer spelvärde i Över 1.5 mål på hemmalaget, för jag tror inte City vinner med bara 1-0 om det nu blir en seger. Det är mycket som står på spel, och kommer det ett tidigt mål, så lär det bli en böljande match som med lite effektivitet, troligtvis resulterar i en målrik tillställning. Och det är bara bonus att försvaren är klart försämrade med tanke på tunga avbräck lagen drabbas med till detta möte.

Senaste fyra inbördes möten:
City-Adelaide 1-2
Adelaide-City 2-2
Adelaide-City 2-2
City-Adelaide 3-3

Raka överspelet finns till runt 1,80 vilket är helt ok, men om man är sugen på en större vinst är överspelet på Melbourne City det självklara spelet då man lär göra minst två mål i denna match med dessa förutsättningar. Och 2,45 är bara för bra!

Mitt huvudspel: Melbourne City Över 1.5 mål @ 2,45

Övriga spel
Målskytt
Baharudin @ 10.00
Jaliens @ 13.00
Kisnorbo @ 13.00

Slutresultat: 2-2 @ 13,00

Lycka till vid rygg!

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @ EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master :)

master - 26 Februari, 2015, 18:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
empaso - 2015-02-27 08:35:46

Blgm?