Speltips

Speltips Bourg Peronnas v FC Chambly

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-27 20:00 Spela här

Speltips Bourg Peronnas v FC Chambly
Land: Frankrike Liga: Championnat National
Odds: 1,95 Speltips: 1
2015-02-27 20:00 Bourg Peronnas v FC Chambly 1 1,95 Jamfan

Bonjour!
Aningen spelfattig dag idag men i Frankrike slåss lagen i de lägre divisionerna och efter en kopp kaffe och en croissant har jag hittat nåt.

Bourg Peronnas är ett lag som spelat bra hela säsongen igenom 12-4-5 vilket har resulterat i en 2.a plats i Frankrikes 3.e liga. Laget är alltså i full grad med i racet om uppflyttningsplatserna men varje poängtapp kan vara förödande. Motivationen kommer från båda håll här och laget vet att de måste prestera, speciellt när de möter mittenlaget FC Chambly på sin hemmaplan som dem endast fick 2-2 mot på bortaplan tidigare i säsongen.

Bourg Peronnas har på sistonde spelat hyfsat bra med 5 vinster av 7 möjliga och spelar oftast bäst inför hemmafansen 7-1-2 där den ena förlusten kom mot ett formstarkt serieledande Paris. Quentin Lacour, lagets mittback är avstängd pga rött kort i förra matchen dock finns det kompetenta matchtränade ersättare som varvats med genom säsongen. Att notera är att lagets stora målskytt inlånade Pape Sané, som fått sitt genombrott den här säsongen (20 matcher 15 mål) kommer till spel.

FC Chambly ligger och flyter i mitten av tabellen, risken för nedflyttningen är minimal och risken för uppflyttning är i stort sett obefintlig. Ett lag som är svårslaget hemma 5-4-1 men borta slutar det oftast i förlust där de endast lyckats mäkta med 2-2-6.

Jag har svårt att se hur FC Chambly skulle mäkta med att få med sig poäng från ett högmotiverat Bourg Peronnas med sikte på första platsen och en uppflyttning och kommer därför spela 1.an till generösa 1,95

Lycka till vid rygg!
Jamfan - 27 Februari, 2015, 12:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Skronis - 2015-02-27 15:26:06

Risks för uppflyttning? Huga haha

Ryggar.