Speltips

Speltips WSW - Sydney FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-28 09:30 Spela här

Speltips WSW - Sydney FC
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.20 Speltips: Sydney FC Ö 1.5
2015-02-28 09:30 WSW - Sydney FC Sydney FC Ö 1.5 2.20 master

Sydney-derbyt! Intressant som alltid. WSW ligger i botten och behöver verkligen poäng. Sydney har gått riktigt bra på slutet och blir det tre poäng här, är man väldigt nära toppen. Med andra ord lär man gå för seger, och det med självförtroendet på topp.

WSW tog sin första seger för några veckor sedan då Wellington besegrades med 2-0. Oerhört starkt. Sedan har man fallit tillbaka i samma grop. 1-1 borta mot Newcastle Jets var inte imponerande, och senast blev det knapp 2-1-förlust mot WSW. Lite synd där faktiskt, men WSW är ganska bra när man bestämmer sig för att försvara sig och det gjorde dem galant mot Adelaide. Spelade i AFC häromdagen där det blev en överraskande seger över Kashima med 1-3, imponerande minst sagt.
Har dock lite turbulens till det här mötet.
Cole, Spiranovic, Santalab och Poljak som är viktiga kuggar i laget. Nu blir det svårt för WSW att möblera om i startelvan med tanke på fyra avbräck, samtidigt som det säkerligen finns trötta ben här och där efter den långa resan till Japan. Återstår att se hur man ställer upp, men laget är klart försvagade defensivt sett.

Sydney har gått som tåget sedan uppehållet. Eller vad sägs om, 1-5 borta mot CCM, 1-3 borta mot Perth Glory, 3-3 hemma mot Melbourne Victory och senast 4-2 hemma mot CCM. Vilken målexplosion! Laget som hade ofantligt svårt med att näta innan uppehållet och var mållösa flera matcher i rad, har mäktat med 15 mål på fyra matcher! Oerhört imponerande. Verkar ha tränat ordentligt med offensiven under uppehållet. Janko och Smeltz är ruskigt vassa för tillfället. Samtidigt som man har andra spelare i toppform.

Skadeläget ser riktigt bra ut. Ingen ny skada, utan det är bara långtidsskador på spelare som saknats under en längre tid.

Derby är alltid ett derby, men Sydneys form kan man inte undgå. De går som tåget och är helt klart ligans vassaste lag efter uppehållet. WSW med flera avbräck och trötta ben, får troligtvis svårt att ladda om till detta derbyt där man dessutom måste gå framåt i hopp om tre viktiga poäng. WSW är som bäst när man försvarar sitt mål, här ska man alltså framåt i banan vilket kommer öppna upp för flera jättelägen för ett sylvasst Sydney med ett giftigt anfallspar. Här blir det att åka av och när vi får över två gånger degen på att Sydney gör minst två mål i matchen, så hugger vi!

Mitt spel: Sydney FC Över 1.5 mål @ 2.20

Övriga spel
Sydney FC -1.5 @ 4.25

Lycka till vid eventuell rygg!

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @ EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master

master - 27 Februari, 2015, 17:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!