Speltips

Speltips Perth Glory - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-28 11:30 Spela här

Speltips Perth Glory - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.30 Speltips: Ö 2.5 & ja
2015-02-28 11:30 Perth Glory - Brisbane Roar Ö 2.5 & ja 2.30 master

Ligaettan Perth Glory har inte riktigt varit sig själva efter uppehållet. Nu har man fem raka matcher utan vinst, och är verkligen i behov av tre poäng. Som ett försvar kan jag säga att man har stött på tufft motstånd. Adelaide två gånger om, Melbourne Victory, Sydney och senast Melbourne City. Man kan dock tycka att en seger skulle kunna kammats hem med tanke på att det har varit tre hemmamatcher av dessa.

Brisbane då? Tre raka segrar. Men ändå inte på säker mark. Efter en svag säsongsinledning blir det tufft att komma bland sju första. City kan ses som deras största konkurrent, och dem vann tidigare idag med 3-1 och verkar vara i riktigt vass form. Brisbane måste framåt och ta poäng här, inget mer med det.

Skadeläget ser bra ut i båda lagen. Glory kommer sakna Zadkovich som hade varit nyttig i defensiven. Brisbane är utan avbräck samtidigt som man återfår skyttekungen Henrique.

Perth Glory måste gå för seger, och lär pressa Brisbane högt upp med tanke på att Brisbane som vanligt kommer försöka dominera matchen. Glory kan komma att straffa Brisbane ordentligt - men samtidigt är Glory ostabila bakåt, inte minst har det visat sig när man spelat på hemmaplan och gått framåt för seger. Brisbane är ganska uddlösa framåt när man äger mycket boll, men här kan det uppkomma massa kontringslägen som man kan utnyttja på bra sätt. Återkomsten av Silva är oerhört viktig för laget, med hans snabbhet, kombinerat med Broichs tekniska egenskaper och en Solorzano i toppform kan man straffa Glory både en och två gånger.

Två lag i behov av seger, resulterar oftast i målrikt. Och när vi får fantastiskt fina 2,30 på Över 2.5+BLGM, tar vi det alla dagar i veckan. Och nej, jag tror inte det blir 3-0. Raka överspelet ligger på två gånger degen, men lika bra att ta detta då matchen lär bli jämn och svängig.

Mitt spel: Över 2.5 mål & BLGM @ 2,30

Övriga spel:
Målskytt- Nebojsa Marinkovic @ 6,00

Lycka till vid eventuell rygg!

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @ EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master

master - 27 Februari, 2015, 18:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!