Speltips

Speltips Kristianstads FF - AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-28 14:00 Spela här

Speltips Kristianstads FF - AIK
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 2,10 Speltips: AIK fl. mål i 2:a halvle
2015-02-28 14:00 Kristianstads FF - AIK AIK fl. mål i 2:a halvle 2,10 Ribbans

Dags för andra omgången av Svenska Cupen och Kristianstads FF tar emot AIK på Kristianstad IP. AIK började med att vinna på Grimsta mot Landskrona och spelade riktigt bra fotboll. I den matchen skapade AIK mängder med lägen men hade väldigt svårt att sätta dit bollarna inledningsvis. AIK fick hål på Landskrona på nick efter en hörna och där tappade Landskrona lite fokus och släppte in ett mål i slutsekunderna av första halvlek. AIK missade även en straff i början av första halvlek. Inför den här matchen har AIK alla spelare i full träning.

Truppen:
2 Sauli Väisänen, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 5 Panajotis Dimitriadis, 7 Fredrik Brustad, 8 Johan Blomberg, 10 Henok Goitom, 11 Nabil Bahoui, 12 Haukur Hauksson, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 17 Ebenezer Ofori, 18 Noah Sonko Sundberg, 20 Dickson Etuhu, 23 Mohamed Bangura, 25 Sam Lundholm, 28 Niclas Eliasson, 29 Anton Salétros, 35 Patrik Carlgren.

Kristianstad föll med 1-0 hemma mot Hammarby efter storspel från målvakten Mirza Selimovic (som skrev på för ett år till i vintras) och Kristianstad hade ett par lägen att få med sig en pinne i den matchen.
Under vintern har man mött Eskilsminne (0-1) och Mjällby (0-0) i träningsmatcher och senast föll man alltså med 1-0. Har inte hittat någon trupp för Kristianstad ännu.

Alla som följt AIK senaste åren vet att laget har en tendens att vara trögstartade i matcher och att laget ofta varit omotiverat inför "mindre uppgifter". Förra äventyret i Svenska Cupen är ett bra exempel efter 1-4 borta mot Örgryte (Div 1).

AIK har ett bra material och ska vinna den här matchen, men mot ett tight spelande Kristianstad som troligtvis parkerar bussen med en riktigt bra målvakt i mål kan vara en svår nöt att knäcka redan i halvtid. Dessutom spelas matchen på naturgräs vilket kan påverka AIKs bolltempo lite, tycker laget hade riktigt bra tempo på konstgräset senast och det finns en risk att det blir mer svårspelat och dessutom är Kristianstad mer vana vid deras naturgräs (ska tilläggas att AIK har tränat på konstgräs sedan man kom hem från Dubai).

Självklart finns det en risk med dessa spel när det ska vara klasskillnad mellan lagen och Svenska Cupen är inte det lättaste att spela på, därför rekommenderar jag att hålla nere insatserna innan man fått se lagen några matcher. Men några units tycker jag att detta spel är värt. Finns garanterat spelare som vill visa upp sig lite extra vid inhopp, som till exempel Mohamed Bangura och Nicklas Eliasson.

Jag spelar AIK - flest mål i 2:a halvlek till 2,10 hos bet365 .

Jag finns även på twitter under @Bettingribbans
Ribbans - 27 Februari, 2015, 18:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!