V75 1. 4,10
Mitt första lås i omgången, On hold gjorde det bra i comebacken senast och med det loppet i kroppen bör han ha gått framåt, har bra feeling för Jakobssons nr 10!
Naglo de Nord, är ingen dålig konkurrent och blir det bara barfotakörning och en trevlig resa slår han alla konkurrenter med sin sylvassa spurt.
(Har man råd, strecka även nr 7 Falcon Håleryd som kan få finfin resa och presterat mycket bra på Vincennes under vintern).


V75 2. 1 Gordonston Spikar jag utan någon som helst tvekan.
Hästen är bra och snabb ut, jag tror han håller ledningen och därifrån blir han svårslagen.


V75 3. 4,10
Sämsta Guldloppet på länge???
Västerboonthenews är ju egentligen en spik, men debut i gulddivisionen gör att jag väljer att plocka med även Reijjos Riff Kronos som bevisat flertalet gånger att han är stark och rejäl.
Jag kopierar låset från första omgången och det känns kassaskåpssäkert!


V75 4. 1,4,5,6,9,12
Öppnaste loppet i omgången och jag hade alla hästar från början men pga plånbokens storlek blev jag tvungen att skära ned till sex hästar i ett vidöppet lopp där många har vinstchans.
Första häst för mig är dock nr 5 Breidabliks GT som på fyra starter i år har tre segrar!


V75 5. 2,4,6,9,10
Encore Zon, Wilda Tigern Jack och Usain Henna är mina tre första val i loppet.
Encore och Flemming är en bra kombo! Wilda Tigern har gjort bra lopp på V75 senaste tiden och den kan vara ett ”skrällsingelstreck” om man så vill, Usain Henna fick det jobbigt senast men höll ihop till en finfin femteplats och att nu Örjan hoppar upp i sulkyn ser jag som ett stort plus. Inget ont att säga om Oskar Svanberg som kört hästen i de 13 senaste starterna, men nu är det rejält förstärkt bakom tömmarna.
Spirit Real kan mycket men har tråkigt läge, dock besitter den stort kunnande och är också med på mitt system.
Om någon läst mina rekar tidigare så har jag feeling för Kamanda trots att den inte fått till det fullt ut på länge, men den funkar bra med Joakim Lövgren som kusk och med smygresa kan han vara ett riktigt rysarrensardrag i V75 omgången!


V75 6. 1,4,6,8,9
Kan tycka att Livicious Lindy blivit lite väl stor favorit, trots toppform.
Jag anser att det finns många tänkbara scenarion här. Kolgjiniscenariot är ju ett sådant, för inte lär väl Ludde sitta still med Quick Fix så länge? Kör han som brukligt är och om hästen är i fin form så är det gasen i botten och då är frågan om han inte manglar ned Jennifer Tillmans häst och öppnar upp loppet för bland annat sonens styrning Dream with me NL samt även Diego M Boko som har toppform!



V75 7. 7,8,11,14
Geisha Sund är bästa häst i fältet, som senast imponerade stort på mig efter en stentuff löpning.
Daniel Redén har fått bra snurr på Windy Ways och när Timo Nyman vann andra raka segern i Lärlingarnas V75 -Champions på valla svepte den verkligen fältet på ett imponerande sätt.
Är den i närheten av lika bra nu så är den tänkbar segerkandidat.
Uranium och Radysin America är tidigt med på mitt system och skrällen kan vara ett faktum?

2400 rader = 1200 kronor


This is the stats tab
This is the post tip