Speltips

Speltips olika matcher spelas som singlar eller kombi.

Sport: Annat Spelstopp: 2015-02-28 20:00 Spela här

Speltips olika matcher spelas som singlar eller kombi.
Land: olika Liga: olika
Odds: blandat Speltips: singlar / dubblar
2015-02-28 20:00 olika matcher spelas som singlar eller kombi. singlar / dubblar blandat linkin22

Hejsan tänkte lägga in några intressanta matcher på lördagen som jag tänker spela på i någon form, singlar / dubblar / tripplar. kombinera dessa matcher iaf.

Först ut :

Färjestad - Modo -1,5 mål Färjestad , odds 1,76

Modo har helt gett upp sitt spel och inväntar kvalserien just nu, såg matchen mot frölunda och inte ens Peter Forsberg cermonin med diverse kändisar på plats och fullsatt fjälräven center kunde lyfta Modo trots hemmaplan. Frölunda gasade på direkt och gick snabbt upp till 2-0 med bud på flera mål. Modo då dem såg krampaktiga ut, ingen kämparglöd, hjälpte ej varandra. Ja det såg ut som om dem sket i matchen fullständigt! Om man går in med den inställningen så kommer Färjestad vinna komfertabelt då motivationen även finns för hemma laget, 6 poäng till slutspelsstrecket med bättre målskillnad än Hv71 och 9 poäng kvar att spela. Så förmodligen måste dem vinna mot Modo nu för att ta direkt platsen. Och vinna mot Modo där inget stämmer för dagen och dessutom med den inställningen spelarna har så kommer Färjestad vinna denna match med 3-5 måls marginal ganska så enkelt.

Ljungskile - trollhättan (svenska cupen) hc -2,5 seger ljungskile, odds 2,90

Denna matchen kommer passa ljungskile som handsken i vattnet, Ljungskile har i år ett mycket intressant lag i superettan med dessutom superettans bästa tränare dem ställs idag mot div 1 laget trollhättan som är ett mittenlag i div 1 södra. Ja vad ska man börja Ljungskile spelar matchen i uddevalla och saknar dessutom en del spelare bl a Jonas Lindberg, Alexander Kitic som namn som sticker ut. Men jag tror ej det spelar så stor roll när Ken Sema finns på plan bl a som älskar sådana här matcher när han kan briljera med sin snabbhet och teknik mot sämre lag. Gjorde bl a 3 mål första matchen mot myresjö i 5-0 segern. Sedan har Ljungskile idag även bra ersättare i mått mätt svensk superetta klass då Gabriel valdemyrk (gabbe) kommer ta jonas lindbergs position. Dessutom är Ljungskile ej som dem var för 2 år sedan en fysiskt lag utan ett spelförande lag nu och det kmr gynnas mot sämre motstånd. Som man såg förra säsongen var det ej ovanligt att ljungskile vann matcher med 3-4 bollar i superettan och det som är roligt är att dem spelar offensivt och ej slår av på takten fast dem leder och det talar också för att linan kan sitta. Trollhättan då, nja dem spelade 2-2 hemma mot gbg imponerande visst, men gbg var alldeles för dåliga i matchen och verkade ej vara där ens. Släppa 2-0 ledning på sådant sätt borde innebära lönesänkning på samtliga spelare. Bästa spelaren i thn Robert Bagger som spelade i Ljungskile men som knappast hade fått en startposition i laget ljungskile i år. Ser det som det enda offensiva hot mot ljungskile ändå. Tror matchen slutar 3-0 , 4-0 , 4-1 , 3-1 eller till och med 5-0. och bara ett av de tänkbara resultaten som skiter linan. därför tycker jag oddset är för bra att ej spelas.

Leksand - Frölunda 2a odds 1,85

Leksand förlorade i fredags mot Djurgården en mkt tung förlust då det sannolikt blir kvalserien för Leksand nu om de nu inte vinner alla restrerande matcher och brynäs forlorar samtliga. Frölunda vilade i Fredags och tror det gynnar detta spelet att Leksand haft allt fokus och krut på djurgården matchen och nu förlorade dem den så viktiga matchen, och får resa hem och ladda om bör ny match dagen efter redan mot ett motiverat frölunda. Frölunda spöade skiten ur ett sargat modo 6-1 bortaplan så mkt talar också för att de stannat kvar uppe i norrland för att spela öven matchen mot leksand sedan matchen mot Modo. Frölunda såg mycket bra ut tyckte jag och de slås ju om andra platsen i serien som kan vara mycket viktig, samma poäng som väsxjö. Jag tror att Leksand ej helt enkelt orkar ladda om batterierna till matchen mot frölunda på en halv dag när dem dessutom förlorade mot Djurgården som var en mycket fysiskt underhållande match. Detta vinner Frölunda helt enkelt.

västerås - björklöven 1a , odds 1,62

Ja vad ska man säga här också en match där motivation och klass vinner. Västerås har ju chansen på ta en av platserna för att få ta ena direktplatsen till elitserien, det som fattas är en seger hemma i ett fullsatt västerås mot ett Björklöven som har bra form men ej nåt att spela för. Ja detta vinner Västerås om de ej fått hjärnspöken.

Espoo Blues - Vaasa sport finländsk hockey -1,5 seger Espoo odds 1,60

Espoo Blues går som tåget i ligan just nu och de krigar om slutspelsmatch ligger exakt ovanför direktplats till slutspelet nu. Bara kolla formen för Espoo så förstår man att de kommer vinna lätt mot ligans sämsta lag Vaasa Sport. Espoo Blues är dessutom seriens bästa hemmalag så detta ska ej vara några som helst problem att lösa -1,5 mot dåliga Vaasa sport som ej ens har nåt att spela för.

Cska Moskva - Hc Soochi KHL slutspel ryssland, -1,5 vinst CSKA M odds 1,57

Såg matchen som gick i fredags och var toral klasskillnad mellan lagen på planen, det slutade med säker 3-0 mot Soochi och 1-0 i matcher. CSKA som gick som tåket i ligan och slog massa rekord under säsongen kommer naturligtvis med simon hjalmarsson i laget även vinna denna matchen enkelt om de bara vill. Och vem vill inte vinna sina hemma matcher i slutspelet :)? Skotten var förkrossande i första mötet och Soochis målvakt tyckte jag räddade laget från ett större nederlag än 0-3 i fredags. så 1,57 kassaskåpsäkert enligt mig.

Shit detta tog lång tid, hade en del fotbollsmatcher också att reka men klockan är mkt så skriver bara vilka lag jag kollat extra på för lördagen så får ni bilda egen uppfattning. dem lagen är
Derby vinst,
Man utd -1,5 vinst,
under 2,5 mål i WBA-Southampton
Barcelona -2,5 vinst
Birmingham - brentford över 2,5 mål
Jönköping Södra , svenska cupen

linkin22 - 28 Februari, 2015, 01:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
StefanL - 2015-02-28 08:10:14

Jag tror också på Västerås, men att Björklöven inte har något att spela för är helt FEL, vinner dom så kan dom bli femma och därmed få en bonuspoäng samt en extra hemmamatch.
Lag 3-5 får spela 3 hemma och 2 borta samt bonuspoäng i form av 3, 2 resp 1p.
Lag 6-8 får spela 2 hemma och 3 borta samt startar på 0p.

Men jag tror också på Västerås som sagt..