Speltips

Speltips Bristol City v Rochdale

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-02-28 16:00 Spela här

Speltips Bristol City v Rochdale
Land: England Liga: Legaue one
Odds: 3,60 Speltips: Bristol & BLGM
2015-02-28 16:00 Bristol City v Rochdale Bristol & BLGM 3,60 Jamfan

Hello!

Franska reken igår satt enkelt, grattis ni som ryggade. Idag vänder vi blickarna mot England men bort från de stora matcherna och 3.e divisionen. Bristol City tar emot Rochdale och hoppas på att hitta formen som varit aningen svajig på sistonde.

Bristol City leder för tillfället ligan 20-7-5 och har blicken fixerad på uppflyttning till The Championship. På hemmaplan är Bristol starka, ligans bästa lag även här, siffrorna 12-2-2 talar för sig själva. Laget har svajat på bortaplan men senaste fem hemmamatcherna har resulterat i 3 vinster 1 oavgjord samt 1 förlust. Förlusten kom mot väldigt formstarka Sheff Utd annars har de varit väldigt stabila hemma. Till matchen kommer en fullt frisk trupp.

Rochdale ligger stabilt i mitten av tabellen och har ingen direkt motivation till att ge allt. Dock är de ett okej bortalag som spelat 7-2-6 borta men deras senaste fem har slutat 1-1-3 på bortaplan. Laget dras med några skador, mittfältaren Dawson den tyngsta men lagets offensiva kraft kommer till spel i anfallaren Henderson som mäktat med 13 mål under säsongen.

Detta är positivt eftersom jag tänkte vara fräck och föreslå en specialare som innebär Bristol & Båda lagen gör mål till generösa 3,60 ggr pengarna. Varför?
Tidigare i säsongen möttes lagen på Rochdales hemmaplan och matchen slutade 1-1. 5/6 av Bristols senaste matcher har båda lagen gjort mål i och Rochdale spelar samma melodi med samma statistik, 5/6 senaste har båda lagen gjort mål.

Bara att rygga!

Jamfan - 28 Februari, 2015, 01:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-02-28 12:09:23

Troligen har Rochdale nyinlånade (från Preston) burväktaren Jamie Jones i målet. Om det talar för eller mot reken är svårt att sia om. Tror dock precis som du att firman Kieran Agard / Aaron Wilbraham i Bristols anfall kommer göra livet surt för Rochdales försvar. Om det skulle låsa sig för dem finns jätten Matt Smith att tillgå även denna match innan han lämnas tillbaka till ägarklubben Fulham.

Lycka till