Speltips Hudiksvall - Malmö

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-02-28 14:00
Land: Sverige
Liga: Svenska Cupen
Odds: 1.62
Speltips: MFF -2,5
Spela på Speltips Hudiksvall - Malmö
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på MFF -2,5
Unibet har 1.62 på MFF -2,5. Det tycker jag man kan backa upp i deras cupmatch idag. Staten ligger på 1.48, vilket känns mer rätt.

Av att döma ifrån fredagens träning kommer Åge Hareide att ställa upp med samma lag som startade mot Assyriska förra helgen.

Olsen

Yotun, Helander, Johansson,Tinnerholm
Sana, Eikrem, Adu och Lewicki.
Jo Inge Berget
Markus Rosenberg.

Truppen i sin helhet:

Robin Olsen, Zlatan Azinovic.
Pa Konate, Yoshimar Yotàºn, Anton Tinnerholm, Filip Helander, Erik Johansson, Johan Hammar.
Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Enock Kofi Adu, Tobias Sana, Erdal Rakip, Markus Rosenberg, Pawel Cibicki, Jo Inge Berget, Agon Mehmeti, Erik Andersson.


Spelade MFF -2 mot Assyriska förra veckan. Det hade kunnat vara klart efter 20 minuter. Oj, vad de skapade lägen. Sämre andra halvlek, men vann till slut med 3-0.

Hudiksvall spelar i division 2. Med all respekt för Hudik, men de ska inte ha en sportmössa här. Bör inte kunna stå upp bättre än vad Assyriska gjorde. MFF tar cupen seriöst då det är en chans att spela ihop en ny elva:

Åge säger följande:

- Vi har Yoshi som kommer ifrån Peru, två nya norrmän och så ska Oscar och Adu spela ihop sig på mitten. Där är många relationer på planen som vi vill få igång. Vi har så pass få matcher nu i början där vi vill utnyttja dessa till att titta på de nya spelarna och sedan kan vi begrunda och göra en analys.

För nästan exakt ett år sedan vann IFK Göteborg med 10-0 här. GIF Sundsvall gjorde 2-0. Matchen spelas på konstgräs, så det är ingen åker som saboterar spelet.

MFF ska bara vinna det här lätt. Årets match för Hudik, men in the end ska de inte räcka till. Skärpan är det man kan klaga hos på MFF från matchen mot Assyriska, med normal utdelning hade de gjort 6-0 där. Tror det kan bli något liknande här.

Bör ju även vara så att spelare som är högaktuella för inhopp (Cibicki, Mehmeti) är ordentligt sugna när/om de kommer in i andra halvlek. Konkurrensen är hård och det är en chans att visa att de förtjänar mer speltid.

0-5?

@nokkan21
Spela på Hudiksvall - Malmö hos Unibet
Polsater - 28 Februari 2015 - 10:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: