Speltips

Speltips Melbourne Victory - Wellington

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-01 07:00 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Wellington
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.10 Speltips: Melbourne Victory+BLGM
2015-03-01 07:00 Melbourne Victory - Wellington Melbourne Victory+BLGM 3.10 master

Omgången avslutas med ett oerhört intressant möte mellan tvåan Melbourne Victory och femman Wellington. Det skiljer endast tre poäng lagen emellan, dock har Wellington en match mer spelad. Handlar om tre viktiga poäng - för att på så sätt haka på i toppen, så vi lär troligtvis se en underhållande tillställning.

Melbourne Victory vilade förra veckan då bortamatchen mot Brisbane blev uppskjuten. Positivt eller inte, det lär vara ett taggat Victory - precis som alltid på sin hemmaarena.

Formen är det inget fel på, laget har tagit en seger och spelat två oavgjorda matcher sedan uppehållet. Defensiven har inte skött sig därav onödiga poängtapp. Dock har man mött väldigt starka lag i Sydney, Glory och City. Bortamatcherna mot Sydney och Glory hade man ledningen men sjabblade bort i slutet. 3-3, slutresultatet i båda matcherna. Hemma mot City visade man dock vilket fantastiskt bra lag det handlar om - stabil seger med siffrorna 3-0. Men defensiven har allt annat än skött sig. Det återstår att se hur det blir med det nu när ett av ligans farligaste anfall kommer på besök.

Saknas gör mittbacken Leijer. TIllbaka har man Georgievski och Delpierre. Den sistnämnda lär nog inte starta då han ännu inte fått speltid sedan sin långtidsskada. Det öppnar upp för mittfältaren Broxham att agera som mittback istället för Leijer. Ligans bästa offensiv är tillgänglig och det är bara att förvänta sig några baljor.

Wellington har på sistone börjat tappa poäng efter en mycket bra period med flera vinster. Nu har man två raka kryssmatcher. Senast hemma mot Jets där det blev 2-2, man dominerade hela matchen och sett till chanser borde man ha vunnit relativt enkelt, istället blev det en sen kvittering som räddade en poäng. Det är inte lätt att spela mot 10 man bakom boll, vilket vi inte kommer få se mot Victory som kommer lämna ytor bakom sig.
Innan dess blev det 0-0 hemma mot City där massa chanser missades. Bortamatcherna har gått trögt med två raka förluster, 2-0 mot WSW som fick en tidig ledning och försvarade sig matchen igenom, blev svårt för Wellington att sätta dit några mål fastän man skapade flera bra lägen.
3-2 borta mot Brisbane är ett helt ok resultat, kunde lika gärna fått med sig samtliga poäng men sjabblade bort poängen i slutet på dåligt försvarsspel.

Skadeläget ser bra ut med endast ytterbacken Fenton borta från spel. Tungt avbräck. Har värvat in tidigare Jets-anfallaren Griffiths som finns med i truppen. Kommer säkerligen få speltid och kommer helt klart förstärka offensiven ytterligare.
Annars är truppen skadefri och man kan ställa upp med bästa möjliga manskap.

Det här lär bli en öppen matchbild. Det handlar om två offensivt, spelskickliga lag som har kvalité så det skriker om det, framåt i banan. Defensiven är dock emellanåt svajig i båda lagen. Hursomhelst kommer Victory lyckas göra ett par baljor, spelar ingen roll vem som startar för Wellington. Man är helt enkelt för bra, inte minst på hemmaplan. Sedan att man har det lätt för Wellington är en annan femma.
Men att Wellington inte ska göra ett enda mål i en match där spelet kommer bölja fram och tillbaka, har jag otroligt svårt att se. Krishna, Burns och McGlinchey har varit ruskigt bra under säsongen och tillskottet Griffiths kommer bara förstärka offensiven. Sedan har man mittfältaren Bonevacia i bra form som fyller på bra och kan öppna upp Victorys svajiga försvar. Utan Leijer tror jag defensiven försvagas en aning(om inte Delpierre startar, vilket är osannolikt).

Dock, hur man än vänder och vrider på det hela - ska Victory kamma det här utan några som helst problem - med all respekt för Wellington som är ett bra fotbollslag med spelskickliga spelare.

Öppen matchbild med en hel del mål där Victory kommer stå som vinnare är något som jag ser som mycket troligt, därav blir det ett spel på Melbourne Victory & båda lagen göra mål till otroliga höga 3,10. Det spelet som man finner mest spelvärde i, med tanke på förutsättningarna.

Mitt spel: Melbourne Victory+BLGM @ 3,10

Övriga spel
Målskytt Ben Khalfallah @ 4,50

Stort lycka till vid eventuell rygg!

http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

Twitter @ EdinMadrid

Med vänliga hälsningar, Master

master - 28 Februari, 2015, 14:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2015-03-01 05:58:19

Lirade även "hemmalaget gör mål båda halvlekarna" @2,3
Så nu e ja all in på VICTORY!!!!!!!

Lindholm - 2015-03-01 00:13:45

BlindRygg såklart!!!!!!!!